23948sdkhjf
Del siden
Annonce

SMC har lanceret kompakt ionizer af stavtypen

SMC har lanceret IZT ionizere af stavtypen - den kompakte løsning med en separat controller for optimeret pladsforbrug og overvågningsfunktion.

Det nye sortiment af ionizere af stavtypen fra SMC har separate controllere. Controlleren er udviklet for at imødekomme kundernes voksende efterspørgsel efter et kompakt design til brug, hvor plads er afgørende. Det nye design giver også forbedrede overvågningsfunktioner, ligesom stavene er nemme at justere, selv når de er placeret i svært tilgængelige rum.

IZT-serien er tilgængelig i tre modeller - 40/41/42 - som forhindrer elektrostatisk nedbrydning af elektriske dele. Dette gør produktionsprocesser sikrere. Derudover reduceres produktionsfejl og de afledte omkostninger forbundet med defekte produkter.

Op til fire stave koblet til én controller
Nu hvor staven er en selvstændig enhed, kan den monteres på begrænset plads med op til fire stave forbundet til én controller. Dette gør ikke kun ionisereren nem at overvåge og justere. Den plads, der er nødvendig for at styre controlleren, reduceres også. Det samme gælder installationstiden.

Da IZT'en har selvdiagnostiske funktioner og LED-display, opnås effektiv ioniseringsfunktion, så enhver forurening af elektroderne kan detekteres, hvilket yderligere forbedrer effektiviteten.

Udviklet som svar på efterspørgsel
Salgs- og marketingchef Henrik Bonde Jespersen fra SMC siger: "Vi har reageret på kundernes efterspørgsel efter en kompakt ionizer, der er lille i størrelse, men stor når det kommer til evnerne. IZT-serien leverer på alle niveauer. Og fordi det er trykluft, der afleder ionerne, kan man forlænge den afstand, hvorpå statisk elektricitet kan fjernes. Det forbedrer både produktionshastighed og ydeevne. Staven kan anvendes i en bred vifte af industrier, for eksempel i halvlederproduktion og filmproduktion."

Alsidighed der skiller sig ud
IZT stav-ionizeren fås med to typer elektrodepatroner: Energibesparende eller højhastighedstypen. Man opnår derved ekstra fleksibilitet og valgfrihed i forhold til forskellige applikationer. Begge kræver kun ganske lidt vedligeholdelse. Begge typer patroner er også aftagelige og udskiftelige for endnu lettere vedligeholdelse. Med fleksibelt layout i længder fra 160 mm til 2500 mm, valgfri lufttilførsel til højre, venstre eller begge sider samt et udvalg af beslag, står IZT for en helt enestående alsidighed.

Læs mere om den nye IZT ionizer fra SMC.

SMC Danmark A/S
Egeskovvej 1
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20763582
P nummer: 1004596862

Kontaktperson

Send til en kollega

0.079