23948sdkhjf

Ajos ansætter fire nye projektledere

| Medlemsnyhed | Indrykket af Ajos a/s

Maike Mygent , Martin Drejer Hansen, Thomas Olesen 39 år og Mikkel Valentin, er blevet ansat som projektledere i pavillonafdelingen hos Ajos a/s.

Maike Mygent, 38 år, kommer fra en stilling hos Anker Hansen, hvor hun ligeledes var projektleder på byggeopgaver. Maike er uddannet bygningskonstruktør.

Martin Drejer Hansen, 39 år, kommer fra en stilling hos Dalsgaard Pavilloner, hvor han dels har haft kundekontakt og dels har stået for produktionen. Martin har en alsidig uddannelsesbaggrund som tømrer, bygningskonstruktør og kloakmester.

Thomas Olesen, 40 år, kommer fra en stilling som montagekonduktør hos betonprodukt-virksomheden Contiga Tinglev A/S. Thomas er uddannet tømrer og bygningskonstruktør og bytter altså nu beton ud med præfabrikeret modulbyggeri.

Mikkel Valentin, 39 år, kommer fra en stilling som projektleder i et entreprenørfirma, hvor han primært har stået for renoveringer. Mikkel er uddannet som gulvlægger og siden som bygningskonstruktør.

Hos Ajos bliver deres opgave at følge projekter på vej fra tilbud til færdigt byggeri. Og samtidig forene kundeønsker med det aktuelle bygningsreglement samt løbende følge økonomien i projekterne.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Om Ajos - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ajos er blandt de absolut bedste på de områder, vi har valgt at specialisere os i: Tårnkraner, semimobilkraner, personhejs og materialehejs, skure, kontormoduler, pavilloner, midlertidige installationer, fx strøm, belysning, afspærring, opvarmning og affugtning samt byggepladsindretning og byggepladslogistik.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Ajos a/s

Godthåbsvej 4
7100 Vejle
Danmark
Ajos a/s

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.12