23948sdkhjf

Se video: Fiberlaser med FlyCut fra ADIGE - effektivt, besparende og brugervenligt!

| Medlemsnyhed | Indrykket af IP Maskiner as

Med ADIGEs FlyCut-teknologi til intelligent og hurtig nesting og deres enormt kraftige 8kW skærehoved, sætter LS5 standarden for hurtig og besparende fiberlaserskæring i plader.

LS5 er i sig selv en fremragende fiberlaserskærer til metalplader. Maskinen kan håndtere mild stål, rustfrit stål, aluminium, kobber, messing og galvaniserede metaller. Og med et laserhovede med en styrke på helt op til 8kW, kan maskinen samtidig byde markedets kraftigste laserskærere op til dans.

Det store kendetegn ved LS5 fra ADIGE er dens tilpasningsvenlige konfigurérbarhed. Det vil sige, at maskinen kan opstilles, så den passer til netop jeres produktionsbehov. Med muligheden for at personliggøre både loading, offloading, behandlingsproces, plade-lager og andet, kan LS5 medføre en nemmere og mere effektiv arbejdsgang - også selvom der skiftes imellem metaltyper og pladetykkelser undervejs i produktionen (se billede nederst i artiklen).

De forskellige standardudgaver af LS5 kan håndtere metalplader i max størrelserne 3000 x 1500 mm, 4000 x 2000 mm eller 6000 x 2000 mm. Mange af maskinens vitale funktioner er gjort 100% elektriske - dette medfører både en mere behagelige og lydsvag maskine, men samtidig også besparelser i el-forbruget. 

Andreas Angel er IP Maskiners repræsentant for maskinerne fra ADIGE Spa og BLM Group - og han giver hjertens gerne en fremvisning til EuroBlech 2018 i Hannover, hvor ADIGE blandt andet udstiller deres LS5. 

Kontakt IP Maskiner for arrangering af fremvisning, eller kig impulsivt forbi vores stand til EuroBlech i Hal 12, Stand A36 OG B36.

Medlemsnyhed

Indrykket af
IP Maskiner as

Toftegårdsvej 1
8370 Hadsten
Danmark
IP Maskiner as

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.112