23948sdkhjf

Verdensnyhed! Fuldhærdet hydraulisk svingbukkemaskiner

| Medlemsnyhed | Indrykket af Scantool Group

HM MACHINERY lancerer en ny serie af fundhærdet hydrauliske svingbukkemaskiner i et tidløst design med fokus på kvalitet og brugervenlighed.

Fuldhærdningen fjerner svage led i konstruktionen, hvilket giver maskinen ekstra stivhed og derved sikrer en ekstra lang levetid, et præcist resultat og minimalt antal af fejlproduktioner i forhold konkurrerende maskiner på markedet.

Lad os bare sige det som det er, HBM er lidt af en verdensnyhed, og vi er ret stolte af den!
Vi har kælet for designet, og skabt en helstøbt fuldhærdet serie af svingbukkemaskinermaskine med rene linjer, hvor også elskabet er indbygget i maskinens gavl. Fuldhærdningen giver maskinen en stivhed, der forhindrer at der opstår uens spændinger i både maskinen og materialet der bearbejderes. Materialet vil have sværere ved at skride, og derved bliver bukket langt mere præcist. Ligeledes undgår HBM at lave ridser på for eksempel på rustfrie eller lakerede overflader.

HBM kan håndtere plader med arbejdslængde op til 400 mm og 8 mm pladetykkelse, og leveres med segmentopdelte bukkevange med en bukkelvinkel på 0-135o. Du kan tilpasse pladeholds trygindstillingen og derved undgå ødelæggelser på bløde og tynde plader.

Alle HBM-modeller er tilgængelige med eller uden motoriseret pladeanslag.

Stor touchscreen med brugervenligt software

HBM har en yderst brugervenlig 7” touchscreen fra Beijer. Vi har designet en yderst brugervenlig skærm, med et logisk software. Skærmen kan memorere 40 programmer med op til 50 trin i hvert program. Derved holdes omstillingstiden på et minimum, og egner maskinen sig derfor særdeles godt til serieproduktion – også til små serier. Skærmen er placeret på en svingbar arm, for at opnå den bedste arbejdsposition.

Nødstop og lysgitter for optimal sikkerhed

Sikkerheden skal være i top, og derfor har vi udstyret HMB-serien med lysgitter både foran og bagpå, der automatisk stopper maskinen når denne brydes, og fodpedal med separat nødstop.

Mød os på EuroBLECH 2018!

Kom forbi vores stand F27 i hal 15. Vi glæder os til at møde dig og præsentere denne spændende nyhed!
Har du spørgsmål eller brug for yderligere information, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 96 17 83 00 eller sende os en mail: info@scantool-group.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Scantool Group

Industrivej 3-9
9460 Brovst
Danmark
Scantool Group

Billeder & videoer

HM HBM 3100-65SM - Back gauge and electrical cabinet

Send til en kollega

0.105