23948sdkhjf

90% Hurtigere Skæretid og Lavere Gasforbrug med AMADA CFC Technology

| Medlemsnyhed | Indrykket af Amada Denmark

AMADA introducerer nu sin Clean Fast Cut (CFC) teknologi som standard på sine 6- og 9 kW fiberlasere.

CFC er op til 90% hurtigere end den hidtige standard Clean Cut (CC), og bruger mindre nitrogen ved skæring i eks. 8 mm rustfri stål. Denne unikke AMADA-teknologi er udviklet i AMADAs R&D-center i Japan, og er testet i virksomhedens europæiske Laser Technical Centre center nær München.

Den imponerende vindinger, som AMADA's banebrydende CFC opnår, stammer fra et dyse-design, der optimerer gas-flowet samt virksomhedens egenudviklede fiberkilde med 3 kW diode-moduler – branchens største.

CFC leverer enorme fordele til generelle underleverandører, der skærer i mellemtykkelse rustfrit stål og sort stål, da de højere skærehastigheder og det lavere gasforbrug reducerer skæreomkostningerne. Producenter der svejser, eller maler emner efter forarbejdning, vil også kunne reducere omkostningerne, da der ikke er behov for efterbehandling af emnerne, som ses ved skæring med oxygen i sort stål. Producenter til fødevare-, marine-, medicin- og kemiindustrien vil ligeledes se en fordel med den reducerede skæretid i rustfri stål.

På en AMADA 9 kW fiberlaser er CFC effektiv i rustfri stål fra 4 til 15mm tykkelse, og i sort stål fra 4 til 12mm. Mens på en 6 kW maskine er teknologien effektiv i rustfri stål fra 4 til 12 mm, og sort stål fra 4 til 8mm. Under 4mm tykkelse bruges CC.

Udover væsentlig hurtigere skærehastigheder og dramatisk reduceret gasforbrug, er der en række yderligere fordele for kunderne. Dysen rører aldrig materialet, så der vil ikke være mærker eller ridser i pladen, et punkt der især appellerer til producenter i fødevare- og medicinindustrien.

Derudover kræves der ikke store mellemrum mellem emner, så pladeudnyttelsen kan øges, hvilket reducerer emneomkostningerne. Tætte huller skæres uden at påvirke gas-flowet, hvilket giver en jævn skærekvalitet.

Det er vigtigt at pointere, at CFC ikke er et tilkøb, og leveres nu som standard på nye AMADA 6- og 9 kW fiberlasere.

Besøgende på EuroBLECH-udstillingen i Hannover, Tyskland den 23.-26. oktober, vil her kunne opleve den nye teknologi, der præsenteres på AMADAs stand (Hall 12, Stand D06 / F06).

Medlemsnyhed

Indrykket af
Amada Denmark

Erhvervsbyvej 4
8700 Horsens
Danmark
Amada Denmark

Send til en kollega

0.12