23948sdkhjf

Gang i montagen hos Gibotech

| Medlemsnyhed | Indrykket af GIBOTECH A/S

Ordrerne vælter ind hos den fynske robot- og automationsvirksomhed, der lige nu mangler 10 medarbejdere i montagen.

Der er så travlt i hallerne i Odense, at der netop er blevet slået endnu en ledig stilling op, hvor man søger rejsemontører. Udover at være på jagt efter teknikere, der primært vil få deres gang på Datavej, er man nu også begyndt at søge efter rejsemontører. Særligt de store hospitalsprojekter kræver ekstra hænder, så de nye montører skal have lyst til at komme ud til kunderne. 

- Det er jo glædeligt, at vi har så travlt, men vi er udfordrede af, at det er svært af finde folk. Man hører hele tiden, at virksomhederne har svært ved at rekruttere højtuddannede ingeniører osv., men det samme gør sig faktisk gældende for de mere håndværksmæssige fag. Og uden dem kan vi ikke producere de mange løsninger som kunderne efterspørger.

Nye stillingsopslag

Virksomheden har løbende gennem lang tid søgt efter både elektrikere og teknikere med forskellig baggrund, men nu ændrer man lidt på stillingsopslagene. Det gør man både for at fange interessen fra nye folk, der måske kigger meget bogstavelig på titlen eller kravene og for at se, om den ændrede profil kan være med til at tiltrække flere ansøgere. Fælles for montagestillingerne er nemlig, at ansøgerne kan have mange forskellige baggrunde.

- Selvom man ikke kan sætte kryds ved alle punkterne, skal man altså ikke lade sig afskrække, lyder det fra værkfører Mikael Rusbjerg, der står for at skulle ansætte de mange montagefolk. Han opfordrer samtidig til, at man holder øje med Gibotechs hjemmeside og de sociale medier og i øvrigt kontakter ham, hvis man vil høre mere om stillingerne i Gibotechs produktion. 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
GIBOTECH A/S

Datavej 15
5220 Odense SØ
Danmark
GIBOTECH A/S

Send til en kollega

0.095