23948sdkhjf

Kender du indvirkningen på trykluft på fødevaresikkerheden?

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVS Danmark ApS

For at opnå fødevaresikkerhed af højeste standard er det dit ansvar at kontrollere de kritiske punkter.

Når trykluft ikke er ren eller olie-fri og bliver et kritisk punkt i processen, kan Metpoint fra Beko beskytte din proces.

Vores Metpoint-udvalg af måleteknologi overvåger, evaluerer og registrerer afgørende parametre såsom resterende oliedampindhold, relativ luftfugtighed, dugpunkt, volumenstrøm og tryk.

Det er nemt at styre dine kritiske punkter i fødevareproduktionen, når du implementerer løbende måle- og overvågningsinstrumenter, der giver nøjagtig dokumentation i overensstemmelse med HACCP og OPRP.

Kontinuerlig oliedampmåling med Metpoint
Olieforurening kan påvirke trykluftbehandlingssystemerne på mange forskellige måder, hvilket kan skade medarbejdernes, miljøets og produktionsudstyrs sikkerhed. Overvågningssystemer som Metpoint styrer trykluften nøjagtigt og i overensstemmelse med gældende standarder for den tilbageværende oliedampkoncentration. Du beholder derfor kvaliteten i din trykluft.

Brug de målte resultater til at forbedre din process-sikkerhed
Vores Metpoint-produkter fortæller til enhver tid, om din trykluft opfylder dine krav. Vi er forhandler af Beko og du kan derfor drage fordel af vores ekspertise inden for trykluftbehandling i fødevare- og drikkevareindustrien. Beko har mere end 35 års erfaring og kan hjælpe dig med ekspertise, energieffektivt udstyr og specialiseret service til trykluftbehandling.

Ønsker du at lære mere om, hvordan du undgår risikoen for forurening af trykluft?
Vil du gerne vide mere om løsninger til at opnå en ren trykluft, så sidder vi klar til at hjælpe på 4656 4343. Du kan også se mere om vores løsninger på linket nedenfor, ved at downloade vores brochure om fødevaresikkerhed og trykluft i højre kolonne eller besøge os på stand M9662 på FoodTech messen.

Se løsninger til oliefri trykluft

Mød AVS Danmark ApS til FoodTech på stand M9662.

Se mere om messen

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVS Danmark ApS

Skelvej 18
2640 Hedehusene
Danmark
AVS Danmark ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.118