23948sdkhjf

Åben Virksomhed – Gibotech inviterer grundskoleelever indenfor i en verden af robotter

| Medlemsnyhed | Indrykket af GIBOTECH A/S

Fredag den 2. november åbner Gibotech dørene for forældre og grundskoleelever i 8.,9. og 10. klasse, der er interesseret i robotter og robotteknologi, og som gerne vil vide mere om jobmulighederne.

Virksomheden håber på, at deltagelsen i Åben Virksomhed kan være med til at give både elever og forældre et indblik i, hvilke jobmuligheder der er, hvad virksomheden arbejder med, og hvilke uddannelser der kan være med til at bane vejen for drømmejobbet i en af Odenses førende robot- og automationsvirksomheder. 

Fremtidens medarbejdere

Idéen med Åben Virksomhed er, at de unge og deres forældre gennem virksomhedsbesøget får et indblik i, hvilke konkrete jobs de forskellige uddannelser fører til. Samtidig er det håbet, at de unges møde med erhvervslivet og en viden om beskæftigelsesmulighederne efter uddannelse kan give et mere kvalificeret uddannelsesvalg. 

- Vi vil gerne være med til at sikre en veluddannet arbejdsstyrke i Odense og på Fyn. Derfor er det vigtigt at fange de unges interesse for automation allerede i folkeskolen inden de skal til at vælge uddannelsesretning, lyder det fra administrerende direktør i Gibotech, Henrik Anker. 

Et virksomhedsbesøg kan også give de unge en fornemmelse af, hvad det kræver at være på en arbejdsplads og lade dem snuse til de forskellige fag og de krav, der stilles. Og så får eleverne ikke mindst mulighed for at stille spørgsmål til medarbejderne og få indblik i nye uddannelsesretninger, der ellers kan være helt fremmede for dem.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
GIBOTECH A/S

Datavej 15
5220 Odense SØ
Danmark
GIBOTECH A/S

Send til en kollega

0.126