23948sdkhjf

Få hjælp til dine materialeudfordringer

| Medlemsnyhed | Indrykket af FORCE Technology

Hør hvordan fremtidens materialeportal kan give dig hjælp til at komme videre.

Eksperter fra industrien, teknologirådgivere og universiteter har slået sig sammen i et ma­terialebaseret program, der giver hele den danske industri mulighed for at få behandlet en materialeudfordring ét sted.

Vi kalder det ”Fast Track Materials Expert Panel”.

På en række gå-hjem-møder kan du høre om nogle af de projekter, som hele gruppen har arbejdet med – både som interne udviklingsprojekter på tværs af brancher og som materia­leportal for dansk industri, hvor en række forskellige problemstillinger har været behandlet.

Hvor og hvornår?

Gå-hjem-møderne arrangeres i samarbejde med IDA Universe. Der er tre arrangementer i november, alle fra kl. 14.00 – 16.30:

 7/11 hos Teknologisk Institut, Kongsvang Allé 29, 8000 Aarhus C

15/11 hos Aalborg Universitetet, Fredrik Bajers Vej 5, 9100 Aalborg
  
28/11 hos FORCE Technology, Park Allé 345, 2605 Brøndby

Det er gratis at deltage.

Tilmelding

Tilmeld dig det arrangement, der passer dig bedst på: https://universe.ida.dk/soeg/#?q=materialeudfordringer&scope=0&htags=materialer

Få inspiration til at få løst dine problemer, få en snak med kollegaer i branchen eller kollegaer fra andre brancher med samme udfordring og hør om de mange muligheder for, at du fremover kan få én indgang til hurtigt at få løst dine problemer.

Gå-hjem-møderne afholdes på tre forskellige lokationer i Danmark, programmet er ens opbygget, men indlæggene vil være forskellige.

Læs mere om de konkrete indlæg på Fast-track.nu, hvor de løbende bliver opdateret.

Medlemsnyhed

Indrykket af
FORCE Technology

Park Allé 345
2605 Brøndby
Danmark
FORCE  Technology

Send til en kollega

0.157