23948sdkhjf

Smag på en verden af teknik!

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVN Teknik A/S

Mød AVN Teknik på FoodTech messen d. 13. – 15. november, når hele fødevareindustrien samles i MCH Herning. Vi viser bl.a. den nyeste teknologi inden for elektromekaniske aktuatorer.

Fokus på tekniske automationsløsninger
Vores automationsløsninger har fokus på de udfordringer, der ofte kendetegner produktion af fødevarer f.eks. skærpede krav til rengøring og hygiejne.

Stand J7366
Du kan på vores stand J7366 se, hvilke fordele du kan opnå i fødevareproduktionen ved at udskifte eksisterende hydraulik og pneumatik til elektromekaniske aktuatorer.

MaxJac aktuator
Da MaxJac aktuatoren er el-drevet, opnås der en væsentlig forbedring i hastighed, lasteevne og præcision, desuden elimineres risikoen for udslip af forurenet trykluft i produktionslokalerne, der udgør en alvorlig fare for medarbejdere og fødevarer.

Tætningsgrad IP69K
MaxJack aktuatoren er modstandsdygtig over for kontakt med salt, gødning, olie, syre og andre aggressive væsker. MaxJac aktuatoren har desuden en tætningsgrad på IP69K, så du undgår investering i ekstra beskyttelse af aktuatoren og vedligeholdelse.

Tæthedsgraden på IP69K gør det muligt at rengøre aktuatoren - med varmtvands-højtryksspuling - med vand på op til 80° ved 100 bar.

Få ny viden og inspiration med hjem
FoodTech messen byder på 3 dage fyldt med aktiviteter, konferencer og produktlanceringer.
Se konference- og aktivitetsprogram her

Vi viser desuden produkter og komponenter inden for lineærteknik, koblings- og bremseteknik, industrielle støddæmpere, planetgear og tavlekomponenter.

Besøg os på stand J7366

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVN Teknik A/S

Dalager 1
2605 Brøndby
Danmark
AVN Teknik A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.163