23948sdkhjf

Canon fik forbedret OEE ved hjælp af transportbånd fra Dorner

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVS Danmark ApS

OEE er en standard til måling af produktivitet baseret på tilgængelighed, ydeevne og kvalitet.

Dorner transportsystemer hjælper med at forbedre OEE til din virksomhed ved at reducere omkostningerne, øge produktionen og levere branchens førende teknologi og produkter.

Canon valgte en transportbåndsløsning med flere rækker
I dagens hurtige produktionsfaciliteter kører maskinerne hurtigt, medarbejderne er travlere end nogensinde før og plads er ofte en mangelvare. Derfor har Canon for nylig været i forbindelse med Dorner.

Canon er kendt over hele verden for kopimaskiner, printere og kameraer. Men virksomheden er også en verdensklasse kontraktproducent, der leverer et komplet udvalg af individuelle eller nøglefærdige løsninger til en bred vifte af virksomheder.

Canon inkorporerer et to-række system
Til denne specifikke applikation anvender Canon en pick-and-place robot til at levere dele fra en plastik sprøjteform til en operatør, der inspicerer hver del inden næste produktionsfase. For at give operatøren mulighed for at holde trit med robotten og samtidig udnytte den tilgængelige gulvplads, har Dorner udviklet et unikt todelt transportsystem, som udnytter virksomhedens hurtige og fleksible 2200-serie transportør med ’photo eyes’.

For at imødekomme Canons specifikke behov, stablede Dorner to af sine 2200-serie transportører lidt forskudt i en enkelt ramme med ca. en fod afstand mellem transportørerne. Når pick & place robotten fjerner dele fra formen, sættes de på den nederste transportør. Derefter indekserer transportøren delene efter at have modtaget et helt klart signal fra robotten om at skabe plads til den næste gruppe af dele. Robotten fortsætter med at levere dele til den nederste transportør, indtil et indikatorlys fortæller operatøren at aflæsningsprocessen skal begynde og signalerer til robotten at den skal begynde at fylde den øvre transportør.

Efter hver gruppe af dele er fjernet af operatøren, indekserer transportøren igen for at præsentere den næste gruppe til inspektion. Når de sidste dele er fjernet af operatøren, kører transportbåndet i et bestemt tidsrum for at sikre, at transportøren er helt tom. Robotten får igen signal via ’photo eyes’ om at genstarte læsningsprocessen og cyklen fortsætter uafbrudt, så længe robotten har reservedele, og operatøren fortsætter med at fjerne dem fra transportøren.

"Gennemførelsen af de specialbyggede to-rækker transportsystemer fra Dorner i hele vores støbeafdeling har muliggjort bedre udnyttelse af Canons mest værdifulde aktiv – nemlig vores ansatte. Vi er meget tilfredse med systemerne og hvordan de har hjulpet os med at øge produktionen og samtidig sænke de samlede omkostninger", udtaler en mekanisk ingeniør fra Canon.

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVS Danmark ApS

Skelvej 18
2640 Hedehusene
Danmark
AVS Danmark ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.095