23948sdkhjf

Effektiv test og verificering er vigtigt for succes

| Medlemsnyhed | Indrykket af Prevas A/S

Prevas' testløsninger tager højde for produkternes kompleksitet og forskellighed, og vi sørger også for, at produkterne kommer hurtigere ud på markedet.

Produkter bliver stadig mere komplekse, og der er elektronik overalt i det moderne samfund - samtidigt kræver markedet kortere time to market, et stort produktudbud og højere kvalitet. Effektiv test og verificering er vigtigt for at få succes, og Prevas' eksperter inden for design af testsystemer håndterer disse aspekter ved hjælp af egne processer og løsninger. Se mere i videoen her. Husk lyd. 

Du kan også læse mere her.

Om Prevas
Prevas’ spidskompetencer indenfor projektledelse, software-, hardware- og mekanikudvikling, gør os til den perfekte udviklingspartner for firmaer, der ønsker at udnytte fremskridtene indenfor teknologi og digitalisering - for start-ups, såvel som større virksomheder. Vores konsulenters passion er at løse vores kunders tekniske udfordringer og gøre deres produkt- og maskinideer til virkelighed. Prevas blev grundlagt i 1985 og er den primære leverandør og udviklingspartner for førende virksomheder inden for brancher som f.eks. biovidenskab, telekommunikation, bilindustrien, forsvarsindustrien, energisektoren og maskinindustrien. Vi har kontorer i Sverige, Danmark, Norge og Indien. Besøg www.prevas.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
Prevas A/S

Lyskær 3 EF / Hedeager 3
2730 Herlev / Aarhus N
Danmark
Prevas A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.113