23948sdkhjf

Kan en vandhane kommunikere? Ja, nu kan den!

| Medlemsnyhed | Indrykket af FM Mattsson Mora Group Danmark ApS

Fremtidens intelligente armaturer præsenteres for første gang i Danmark på Building Green i Forum. FM Mattsson Mora Group introducerer som den første producent af armaturer et nyt, banebrydende koncept: Tronic WMS (Water Management System.)

Fremtidens intelligente armaturer er her nu. De er en del af Internet of Things, og de er koblet til smarte analyseværktøjer i skyen. FM Mattsson viser vejen med Tronic WMS (Water Management System), som giver et hav af  fordele i driften og vedligeholdelsen af større bygninger.

De nye armaturer bliver præsenteret på årets grønne byggemesse i Forum den 31. okt. til den 1. nov,, hvor FM Mattsson Mora Group holder til på Stand 31. Den nye intelligente løsning kan opleves i en live-opkobling til en større case i en svensk lufthavn, hvor det bliver meget tydeligt præcis hvad et intelligent armatur kan betyde for drift og vedligholdelse af både eksisterende og fremtidige byggerier.

Udover de intelligente, opkoblede vandhaner er der mulighed for at opleve Damixas nye armaturserie Silhouet i flotte, slidstærke overflader - bl.a. matsort, messing og steel, samt høre om de interessante og banebrydende resultater, de elektroniske armaturer også har givet på Rigshospitalet i Glostrup, hvor forekomsten af legionellabakterier er nærmest elimineret.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
FM Mattsson Mora Group Danmark ApS

Østbirkvej 2,
5240 Odense NØ
Danmark
FM Mattsson Mora Group Danmark ApS

Send til en kollega

0.1