23948sdkhjf

RS Components lagerfører Microchips nye AVR®-udviklingskort til Google Cloud

| Medlemsnyhed | Indrykket af RS Components A/S

Udviklingsløsning til hurtig oprettelse af sikre opkoblinger af IoT-applikationer

Oktober 2018 – RS Components (RS) lagerfører nu Microchips AVR® IoT (Internet of Things)-mikrokontrollerudviklingskort til Google Cloud. Den nye udviklingsløsning gør det muligt at producere prototyper af cloud opkoblede enheder på få minutter. 

Microchips AVR-IoT WG-udviklingskort gør det let at forbinde embedded applikationer og indeholder en effektiv AVR-baseret MCU – ATmega4808 – sammen med en secure-element IC og en fuldt certificeret Wi-Fi-netværkscontroller. Kortet arbejder sammen med Google Cloud IoT Core, en infrastruktur baseret på kunstig intelligens og maskinindlæring, og muliggør nem indsamling, behandling og analyse af data på en skalerbar platform til et utal af IoT-applikationer. 

Det er nemt at føje cloud-tilslutning til en enhed via en gratis onlineportal på www.AVR-IoT.com. Da Microchips AVR-enheder understøttes i MPLAB X IDE (Integrated Development Environment), når en IoT-enhed sluttes til Google Cloud, kan brugerne udvikle og debugge deres programmer i cloud'en. Hurtige udviklingsværktøjer, som f.eks. Microchips MPLAB® Code Configurator (MCC) eller Atmel START er også til rådighed. 

AVR-IoT-kortets ATmega4808-processor er en 8-bit MCU med kerneuafhængige eksterne enheder (CIP'er), der sikrer et lavt strømforbrug. Det har også avanceret detektion og effektive aktiveringsfunktioner, hvilket gør det ideelt til implementering i realtime sensor- og kontrolapplikationer. Kortets sikkerhedselement er ATECC608A CryptoAuthentication™ IC, som sikrer en pålidelig og beskyttet identitet til sikker godkendelse af enheder. ATECC608A leveres forhåndsregistreret i Google Cloud IoT Core og er klar til brug med ZTP (Zero Touch Provisioning). Det tredje vigtige element i kortet er ATWINC1510, som er en fuldt certificeret IEEE802.11 b/g/n IoT-netværkscontroller, der tilsluttes via en SPI-interface. 

Samlet set sikrer den brugervenlige løsning en reduktion i tid og omkostninger. Det betyder, at udviklere kan lave cloud-baserede applikationer uden at være eksperter i kommunikationsprotokoller, sikkerhed eller hardwarekompatibilitet. Hertil kommer, at de ikke behøver bekymre sig om sikkerhedsbrister eller at håndtere de udfordringer, der følger med brug af store software-framework og RTOS (Real Time Operating Systems).

Medlemsnyhed

Indrykket af
RS Components A/S

Nattergalevej 6
2400 København NV
Danmark
RS Components A/S

Send til en kollega

0.095