23948sdkhjf

Spar op til 50% på energiregningen med elektriske maskiner fra Boschert-Gizelis!

| Medlemsnyhed | Indrykket af IP Maskiner as

Boschert-Gizelis har for nyligt lanceret deres ELECTRO-serie, som består af en 100% elektrisk kantpresser og 100% elektrisk pladesaks.

Der er en lang række fordele ved, at omstille sine pladesaks- og kantpreskompetencer fra hydraulisk til elektrisk drift - og der er endnu flere fordele i, at vælge en elektrisk maskine fra Boschert-Gizelis.

Energiforbruget i driften af maskinen kan optimalt set halveres i forhold til en regulær hydraulisk maskine (se analysegraf øverst i artiklen). Derudover bruger maskinen stort set ingen "standby-strøm", og kan dermed også reducere downtime-omkostningerne. 

Når der ikke benyttes olie i maskinen slipper brugeren for potentielle lækager, og der skal ikke bruges kostbar tid på, at skille sig af med brugte olier eller genopfylde maskinen. Derudover medfører den olie-fri maskine, at den generelle vedligeholdelse er stort set elimineret. 

Elektriske maskiner kan opnå markant hurtigere produktionscyklusser - den elektriske kantpresser kan forøge maskincyklus med 35% sammenlignet med en hydraulisk, og pladesaksen kan potentielt lave op til 40 skæringer i minuttet. 

Med ELECTRO-serien fra Boschert-Gizelis kan man dermed effektivisere sin produktion, minimere sine omkostninger, opnå en bedre CSR-profil og generelt strømline de normale processer i dagligdagens drift og produktion.

Kontakt IP Maskiner for yderligere information om ELECTRO-serien eller andre spændende maskiner!

Medlemsnyhed

Indrykket af
IP Maskiner as

Toftegårdsvej 1
8370 Hadsten
Danmark
IP Maskiner as

Send til en kollega

0.113