23948sdkhjf

Forbedrede drejegenskaber med udvidelse af Steadyline ® serien

| Medlemsnyhed | Indrykket af Seco Tools A/S

Seco Tools udvider sin populære produktserie Steadyline ® med en række nye vibrationsdæmpende drejning/borstænger og tilhørende hoveder.

Disse nye produkter omfatter 25 mm (1,00") diameter Steadyline ® stænger, GL25 drejehoveder, 100 mm (4,00") diameter Steadyline ® stænger og tilføjelser til udvalget af grove og fine borestænger til Steadyline ® stænger.

Steadyline ® til drejestænger bruger det mest effektive vibrationsdæmpningssystem i branchen for drejning og boring med dybder på op til 10xD i små og store huller. Systemets passive/dynamiske vibrationsdæmpning anvender en dæmpende masse inde i værktøjsholderens stang og korte, kompakte skærehoveder for at maksimere vibrationsdæmpning, hvilket gør det muligt at bruge værktøjer med længde op til 10 gange boretangens diameter uden værktøjsvibrationer eller afbrydelser af arbejdet.

Med Steadyline ® kan værkstederne udveksle værktøjshoveder til drejning og boring hurtigt og nemt ved hjælp af den unikke Seco GL-tilslutning. GL-tilslutningen monterer hoveder på Steadyline® stængerne hurtigt og hårdt, med fokus på nøjagtighed og gentagelsesnøjagtighed på 5 mikrometer og en orienteringskapacitet på180° efter behov.

De 25 mm (1,00") diameter stænger med GL25 tilslutning til arbejdsemnernes side til 6xD, 8xD og 10xD omfatter hårdmetal-forstærkede stænger til de dybeste udfordringer til værktøjet sammen med Seco-Capto ™ , HSK-T/A cylindriske skafter til maskinsidernes grænseflader.

De 16 nye GL25 drejehoveder anvendes til programmer, herunder generel drejning, neddrejning og bagboring med DN.11, CC.09, DC..07, DC..11, TC..11 og VB..11 skær.

Større 100 mm (4,00") diameter stænger passer til eksisterende GL50 drejehoveder og indarbejder Jetstream Tooling ® højtryks kølemiddelteknologi gennem BA-til-GL50 adaptere.

Borehoveder med BA060 og BA080 maskinside grænseflader tillader grov og fin boring med diametre fra 66 mm til 115 mm (2,60" til 4,53").

Få mere information her

 Du kan få yderligere oplysninger om udvidelsen af Steadyline® serien  på vores hjemmeside 

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Seco Tools A/S

Park Allé 350 A
2605 Brøndby
Danmark
Seco Tools A/S

Send til en kollega

0.145