23948sdkhjf

Fleksibilitet er nøgleordet hos LP Kolding

| Medlemsnyhed | Indrykket af LP Kolding A/S

Leverandørbranchen indenfor fødevareanlæg i rustfrit stål er domineret af en række meget store internationale virksomheder.

Branchen rummer dog også mindre virksomheder, som producerer tanke, procesudstyr og andre units, der typisk er specialdesignede til særlige ønsker og behov. En af disse er LP Kolding, som med 26 medarbejdere har korte beslutningsveje og fleksible arbejdsgange. Derfor er man også en oplagt partner, både når det gælder relativt store og små ordrer.

- Vores styrke er dialogen med kunden og evnen til at omsætte særlige ønsker til funktionelle løsninger i en rentabel økonomisk ramme, siger administrerende direktør Mogens Feldt-Andreasen. Hovedparten af LP Koldings aktiviteter er baseret på konkret konstruktion af tanke og udstyr gennem forarbejdning af rustfrit stål i egne produktionshaller i Kolding.

I enkelte tilfælde udføres større opgaver i samarbejde med beslægtede virksomheder i branchen. Senest er flere opgaver også baseret på komplette funktionsløsninger, hvor den komplette engineering med 3Darrangementstegninger bliver leveret af LP Kolding.

- Vi har eksempelvis lige fået en større ordre hos en tysk kunde, som opfører en bouillonfabrik i Rusland. Vi tegner og projekterer anlægget i første omgang – og håber selvfølgelig også at skulle fremstille tanke og procesudstyr til anlægget, forklarer Mogens Feld- Andreasen.

Mød os på Food Tech – stand J 7206


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
LP Kolding A/S

Egtvedvej 2
6000 Kolding
Danmark
LP Kolding A/S

Send til en kollega

0.096