23948sdkhjf

Styretop til procesventiler med I/O-Link - klar til Industri 4.0

| Medlemsnyhed | Indrykket af Burkert Danmark A/S

Optimering af styretop type 8691 i ELEMENT-serien med intelligent kommunikation - IO-Link og büS interface - så den kan installeres direkte i processen giver nye muligheder. Styretoppen er dermed også klar til Industri 4.0.

Styretop med IO-Link
De nye procesventil-styretoppe med intelligent kommunikation er udviklet specielt til applikationer indenfor fødevare-, medicinal- og bioteknologisk industri, samt til applikationer med vandbehandling af drikkevand og industrivand, eller fyldning af drikkevarer. Med IO-Link er det muligt at aflæse relevante diagnose data, som f.eks. antallet af skift, behov for vedligeholdelse eller fejlmeddelelser. Dermed kan man vurdere den tilbageværende levetid og rettidigt sørge for forebyggende vedligeholdelse, og således forebygge og minimere down-tid og øge processikkerheden.

Funktionen med lagring af data forenkler vedligeholdelsesprocessen og reducerer arbejdet med uddannelse af tekniske medarbejdere på stedet. Tilslutning via et enkelt tre-leder standard kabel og M12 connector reducerer også montagetiden. Dertil kommer en yderligere fordel, fordi remote upload og kommunikation gør, at man kan undgå at skulle have montører ind på hygiejnisk følsomme områder.  

Styretop med Bürkert büS-interface
Styretop type 8691 til procesventiler fås også i en version med digitalt büS interface, der bidrager til en højere sikkerhed i processen. Dette büS interface giver mulighed for en hurtig og ukompliceret kommunikation mellem de enkelte komponenter via Bürkerts software EDIP (Efficient Device Integration Platform), der er en elektronisk platform til den nye generation Bürkert produkter.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Burkert Danmark A/S

Hørkær 24
2730 Herlev
Danmark
Burkert Danmark A/S

Send til en kollega

0.125