23948sdkhjf

De små detaljer gør forskellen - fiberlasere fra BLM Group!

| Medlemsnyhed | Indrykket af IP Maskiner as

Ved EuroBLECH-messen i Hannover oplevede BLM Group endnu engang stor efterspørgsel på deres LaserTube-maskiner. IP Maskiner var med hele vejen, og Andreas Angel var imponeret over den store interesse.

BLM Group er én af verdens ældste producenter af laserskærere til rør, og de er altid i offensiven når det kommer til høj kvalitet og nytænkning. Og med et italiensk øje for detaljen og designet, fremviste de endnu engang deres nyeste og mest konkurrencedygtige maskiner ved EuroBLECH 2018 i Hannover.

Blandt disse maskiner var den nye generation af deres LT7 (LaserTube 7) og deres innovative features kaldet ”Active Tools”. Disse tools medfører øget effektivitet på mange små områder, som tilsammen giver en markant hurtigere maskincyklus.

Med ”Active Piercing” optimeres skæringer i rør af tykkere materialer. ”Active Scan” medfører den absolut højeste præcision i skæringen af specielle rørformer eller metaltyper med irregulærheder, og ”Active Focus” sikrer at de rette produktionsparametre altid passer med det aktuelle emne til skæring. Med ”Active Marking” muliggør maskinen også, at alle emner der produceres kan mærkes med eksempelvis emnets ID, dato, tid eller andet. Og sammenhængen mellem mærkningerne opdateres automatisk fra en dag til en anden og fra et emne til næste – på den måde gør LT7 det også simpelt, at opretholde principperne i ”Industry 4.0”.

Kontakt IP Maskiner for yderligere information om LT7 fra BLM Group eller andre interessante maskiner!

Medlemsnyhed

Indrykket af
IP Maskiner as

Toftegårdsvej 1
8370 Hadsten
Danmark
IP Maskiner as

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.136