23948sdkhjf

Mød Metal Work Pneumatic på FoodTech 2018

| Medlemsnyhed | Indrykket af Metal Work Danmark A/S

Besøg vores stand - K8248 - hvor vi blandt andet præsenterer nyt tilbehør til EB80 ventilø samt en helt ny serie filtre og regulatorer til fødevareindustrien og drikkevand.

EB80 splash-area montagekit er designet og udviklet til fødevareindustrien, og generelt til brug i alle situationer, hvor ventiløen bør adskilles fra det omgivende miljø.   Kittet kan bruges til at montere en standard EB80 ventilø på en metal-plade/eller i et skab tilpasset kunden, eller en kundespecificeret løsning monteret i vores montageafdeling.   Pladen fås i to valgfrie materialer: Korrosionsbestandigt anodiseret aluminium 6082 og AISI 304 rustfrit stål.  På stænksiden af pladen findes gevindhuller til lufttilgang, afblæsning og udgange til diverse udstyr.

Ny Bit F serie filtre og regulatorer produceret i materialer, der er certificeret til brug i forbindelse med fødevarer og drikkevand.
Metaldelene er udført i rustfrit stål eller messing, der har et lavt blyindhold (0,2 %).
Kroppens hvide overfladefinish er valgt for at fremhæve produktets hygiejniske egenskaber.

Med disse produkter har Metal Work udvidet sit produktprogram inden for levnedsmiddelsektoren, hvor vi bl.a. allerede leverer beslag, flowventiler og tilbehør i rustfrit stål, rustfri cylindre, korrosionsbestandige HCR-cylindre samt et bredt udvalg af vakuum-produkter, bl..a. sugekopper og vakuumpumper. 

 

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Metal Work Danmark A/S

Korskildelund 1
2670 Greve
Danmark
Metal Work Danmark A/S

Send til en kollega

0.107