23948sdkhjf

Kom fem skridt foran med energioptimering

| Medlemsnyhed | Indrykket af SMC Danmark A/S

I vores 24/7-økonomi, og fordi regeringer og de fleste brancher kæmper med vores stadigt stigende behov for energiforsyning

Det forpligter den globale automationsspecialist SMC sig til i tæt partnerskab med sine kunder at drive energioptimering og reducere spild.

Ved at fokusere på SMC’s fem hjørnesten inden for ​​optimering kan kunderne tage bæredygtige politikker for deres virksomheder til sig, reducere deres samlede CO2-belastning samt styrke deres brand. SMC’s tilgang til energioptimering kan også hjælpe virksomheder med at overholde ISO-standarder for energiledelsessystemer.

Energioptimering i fem enkle trin

Derfor har SMC nu introduceret fem enkle trin til ’at sætte fuldt tryk på din energioptimering’. Fokus er på, hvordan vi kollektivt kan Skabe, Genvinde, Overvåge eller Bruge energi på den bedste måde og hele tiden Tænke i optimering.

Som salgs- og marketingchef Henrik Bonde Jespersen fra SMC forklarer: "Vi anerkender, hvor vigtig energioptimering er for vores kunder. Og endnu vigtigere planetens fremtid. Med denne kampagne ønsker vi at give folk mulighed for at opnå det samme med mindre energi, samt at se energi ikke som en fast omkostning, men som en omkostning, der kan styres til firmaets fordel." 

1. Skab kun den energi, der skal bruges

Den første hjørnesten fremhæver, hvordan den mest optimale energi er den, der ikke anvendes. "Vi skal finde måder at undgå at skabe mere energi end det, vi har brug for. Og samtidigt finde måder at generere tilstrækkelig energi til at opretholde produktionsniveauet," forklarer Henrik Bonde Jespersen.

Det er enkle ændringer, der skal indføres for at gøre en enorm forskel. Det kan være at:

·         Minimere eller afkorte trykket i trykluftsystemer

·         Øge kraften kun ved kritiske punkter eller

·         Gøre dannelsen af lufttryk sporadisk. 

2. Genvind energien i udluftningen

For det andet fokuserer SMC på vigtigheden af ​​at genvinde energi. Om det er på stedet for skabelsen af energien ved at genvinde varmen til varmt vand og/eller opvarmning af fabrikken. Eller på brugen af ​​det ved at genbruge den udluftede luft fra pneumatiske aktuatorer. Henrik Bonde Jespersen tilføjer: "På samme måde som produkter i vores hjem kan genbruges, kan vi gøre det samme i industrielle processer."

3. Overvåg med flowmålere

Enhver energistyring skal føres an af overvågning. Tilføjelse af flowmålere eller andre overvågningssystemer til processen vil øge bevidstheden om energiforbrug og give større kontrol over, hvordan og hvornår energien bruges. Dette vil også afsløre uoverensstemmelser eller uventet affald, hvilket giver den synlighed, der skal til for yderligere at forbedre indsatsen. 

4. Brug kun det nødvendige

Trin fire sigter mod at opmuntre kunderne til kun at bruge det, der er nødvendigt. Ved at designe, udvælge og samle de korrekte komponenter kan man omdanne energi til strøm og få mest muligt ud af det. 

5. Løbende tænke i optimering - også godt for konkurrenceevnen

Og endelig opfordrer SMC til løbende at tænke i optimering. Når alt kombineres, vil en mere proaktiv tilgang til energieffektivitet fremme konkurrenceevnen, idet optimering af ressourcer øger produktiviteten og reducerer omkostningerne.

Henrik Bonde Jespersen konkluderer: "Vi har alle et ansvar overfor planeten for at sikre, at energioptimering er øverst på vores dagsorden. At finde mere bæredygtige måder at påvirke fabriksdriften på, vil reducere det globale energibehov og udledelsen af CO2. Ved at følge disse enkle trin, kan kunderne fremme effektiviteten i deres produktionsanlæg, reducere spild og gøre en reel forskel for fremtidens produktion og for verden."

Medlemsnyhed

Indrykket af
SMC Danmark A/S

Egeskovvej 1
8700 Horsens
Danmark
SMC Danmark A/S

Send til en kollega

0.095