23948sdkhjf

Pneumag fjerner jernholdige materialer, når tørpulvere eller granulater blæses gennem rør

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVS Danmark ApS

Pneumag er en magnetisk separator med høj intensitet, der beskytter mod jernholdig og paramagnetisk forurening i smalle og trange rør- og conveyor linjer.

Pneumag kan indbygges i enhver form for pneumatisk rørlinje, fra ”lean” med lavt tryk og høj hastighed til ”dense phase” med højt tryk og lav hastighed og kan installeres i enhver vinkel fra lodret til vandret. Det mest almindelige er, at installere Pneumag ved udløbet, så den inspicerer indkommende materialer.

Enheden indeholder en dobbelt-rækket magnetpatron med høj intensitet. Den er fastgjort i huset med hurtigudløsnings-klemmer, hvilket sikrer, at der bliver dannet et ensartet tryk omkring den unikke silikonebaserede metal-detektor pakning.

Fordele
• Metal-detektor forsegling
• Fjerner forurenende stoffer på submikron størrelse
• Manipulationssikring (tamper proof guard)
• Reducerer risikoen for gnister

Egnet til
Produkter: tørre pulvere og granulater
Placering: alle retninger

Ønsker du mere information?
Vi deltager på FoodTech med Eclipse Magnetics, så kig forbi, hvis du gerne vil have en dybere snak om metoder til at fjerne fremmedlegemer i fødevare. Du kan også ringe til os, vi sidder klar til at hjælpe på 4656 4343. Vil du gerne se nærmere på Eclipse Magnetics og deres systemer til at fjerne fremmedlegemer, så benyt nedenstående link.

Se produkter og cases til at fjerne fremmedlegemer

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVS Danmark ApS

Skelvej 18
2640 Hedehusene
Danmark
AVS Danmark ApS

Send til en kollega

0.098