23948sdkhjf

Sjølund Group præsenterer nye muligheder på Elmia messen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Sjølund A/S

Industri- og underleverandør markedet er som altid i fokus for Sjølund, og derfor deltager vi igen i år på Elmia messen i Jönköping fra 13-16. november

Ud over den kendte kvalitet og kompetencer inden for valsning, præsenterer vi i år også helt nye muligheder med vores nye produktions set up i Estland, i form af virksomheden CutForm som siden september 2018 er en del af Sjølund Group.

Hos Cutform kan vi tilbyde en lang række ydelser, herunder laserskæring, pladebuk, svejsning/robotsvejsning, CNC-bearbejdning mv. Dette i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Med Cutform kan vi tilbyde nuværende samt nye kunder en større service-pakke, hvilket betyder at den enkelte kunde kan minimere antallet af leverandører.

Virksomheden er ISO 9001 og ISO 3824 certificeret. Se mere på www.cutform.ee – hvor du blandt andet finder en video der giver et indblik i Cutforms kompetencer og faciliteter i Tallinn.

Skandinavien er Sjølunds hjemmemarked og de mange industri- og underleverandør kunder her vil altid være kernen i vores strategi. Elmia messen er en rigtig god mulighed for at møde kunderne på tværs af en række brancher, og vi glæder os til at præsentere både det kendte og det nye.

Vel mødt:

Meet us at Elmia Subcontractor                                  
at Booth D02:52.                             
13-16 November 2018                                      


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Sjølund A/S

Skamlingvejen 146
6093 Sjølund
Danmark
Sjølund A/S

Send til en kollega

0.116