23948sdkhjf

Walter viser vej!

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVN Teknik A/S

Walters on-line værktøjsnavigation GPS guider dig frem til det optimale spåntagende værktøj, hvad enten der er tale om fræsning, drejning eller boring!

Nem vej til målet
Walters værktøjsnavigation GPS er nem at bruge.

Du kan målrette din søgning efter en værktøjsrelateret søgning eller en anvendelsesrelateret søgning.

Alle tænkelige former for bearbejdningsopgaver samt materialer, som der skal bearbejdes i, er repræsenteret i Walters værktøjsnavigation GPS.

Drejning og fræsning
Inden for drejning er det f.eks. muligt at finde anbefalede omdrejninger og skæredata til længdedrejning, plandrejning og profildrejning, så en kompleks drejeopgave kan løses optimalt med den rigtige værktøjsanbefaling og de rigtige skæredata. Der er ligeledes samme funktioner for fræsning.

Walters værktøjsnavigation GPS hjælper dig ikke kun med at finde det korrekte værktøj til en given spåntagende opgave, den kommer også med anbefaling af det korrekte holdeværktøj til en dreje- eller fræseplatte.

Du får også hurtigt anbefalet det rette bor, når Walters værktøjsnavigation GPS har fundet den mest optimale maskinsnittap til opgaven.

Økonomisk beregning
Selvom du køber det billigste værktøj til en opgave, så kan det i virkeligheden være det dyreste værktøj, når du tager værktøjslevetid, maskinomkostninger, tid pr. bearbejdet emne etc. med i de samlede totale økonomiske beregninger.

Resultat
Walters værktøjsnavigation GPS har funktioner, som viser dig den totale omkostning og skæredata anbefaling, der er tilpasset præcis til din bearbejdningsopgave og maskine. På den måde er du altid garanteret det billigste og mest økonomiske Walter værktøj. 

Start nu

Nå målet med Walters GPS  

AVN Teknik kommer gerne ud og giver en demonstration, så du kan finde vej til det helt rigtige og mest økonomiske spåntagende værktøj.

Kontakt AVN Teknik på tlf. 70 20 04 11, hvis du ønsker en demonstration eller har spørgsmål. 

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVN Teknik A/S

Dalager 1
2605 Brøndby
Danmark
AVN Teknik A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.163