23948sdkhjf

Danske fagbesøgende får gratis adgang Hannover Messe

Danske fagbesøgende har i år gratis adgang til Hannover-messen, der under hovedtemaet “Industrial Transformation – Making the Difference” viser, hvordan industrien i betydelig grad kan bidrage til at forbedre det globale klima.

Fra 17. til 21. april 2023 samler Hannover Messe førende internationale virksomheder fra de mekaniske og elektriske segmenter, energisektoren samt software og IT på industriens største fagmesse.

Det har altid været tillokkende for danske ingeniører, indkøbere, forskere og erhvervsfolk fra dansk erhvervsliv at besøge verdens største industritekniske messe og konference, Hannover Messe.

Selv om der er omkostninger forbundet med at besøge en stor fagmesse i udlandet, så kan det lette på både økonomi og beslutning, at messens danske repræsentant, Strauss & Partnere, hjælper danske fagbesøgende fra industri og forskning ind på messen med gratis adgang. 

Hvis man går ind på Hannover Messes danske landing-page, www.messehuset.dk, er man som fagperson berettiget til billetter verdens førende messe for industrielle teknologier. 

Så skal man kun selv sørge for transport og ophold – og har adgang til messen så mange dage, man har brug for og lyst til.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078