23948sdkhjf

De digitale værktøjer fra HIWIN

Den hurtigste vej til drevteknik

HIWINs onlineværktøjer er overbevisende i den digitale design- og indkøbsproces. Ud over personlig rådgivning, tilbyder drevspecialisten også online support, til at vælge det rigtige produkt med sit designværktøj og produktkonfigurator. Og alt dette med blot et par klik.

Baseret på dine applikationsdata, søger dimensioneringsværktøjet systematisk efter hvilke drevkomponenter der kan opfylde de angivne krav, og præsenterer de løsninger der passer til applikationen inden for få sekunder. Med endnu et par klik kan standardkonfigurationen tilpasses i detaljer i produktkonfiguratoren, og den tilhørende CAD-model kan downloades.

"Vi udvider og forbedrer hele tiden vores værktøjer, for at kunne tilbyde vores kunder den enkleste, og mest moderne adgang til HIWIN's drevteknologi," siger Werner Mäurer, administrerende direktør for HIWIN.

Og HIWINs onlineportal tilbyder endnu mere: Registrerede brugere kan også bestille deres konfigurerede løsninger direkte fra webshoppen med korte leveringstider. Priser og leveringstider kan ses i webshoppen med et personligt login, og det samme kan brugerens egne gemte projekter og ordrer.

Sandsynligvis en af de hurtigste måder at finde den rigtige bevægelsesteknik på. Fra den første idé og stregtegning til den endelige CAD-model og produktbestilling med blot nogle få klik. Prøv det selv lige nu på www.hiwin.de/Tools

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094