23948sdkhjf

Fra standardkomponenter til skræddersyede præcisionssystemer

HIWIN leverer komplette systemløsninger.

Standardiserede drevkomponenter, kombineret til skræddersyede præcisionssystemer. HIWIN, drevspecialisten, demonstrerer sin ekspertise inden for højpræcisions-positioneringssystemer med sine systemløsninger, på både SPS-messen i Nürnberg og productronica-messen i München.

Imponerende positionering af et wafer-inspektionssystem med en ultra kompakt roterende akse, samt µ-præcision i X- og Y-retningen. Bygget på granit bliver HIWINs egne profilskinneføringer, lineærmotorer og rundborde til en positioneringsenhed, der muliggør samtidig inspektion af siliciumskiver ovenfra og nedenfra, med minimal totalhøjde og maksimal hulaksel på samme tid. Systemet er et repræsentativt bevis på, at HIWIN også ved, hvordan man kombinerer sine egne individuelle komponenter til kundespecifikke systemer med høj præcision.

Specialisten i bevægelsesteknologi, tilbyder sine kunder en række sofistikerede standardiserede systemer, der takket være deres modulære design kan tilpasses til enhver applikation inden for meget kort tid. På denne måde reducerer HIWIN den ofte lange udviklingstid til et minimum, og muliggør dermed hurtig implementering af fungerende systemer, alt sammen fra en enkelt leverandør.

Til krævende positioneringsopgaver - fra komponenter til systemer, der er klar til tilslutning. Besøg HIWIN GmbH på SPS i Nürnberg på stand 310, hal 1 fra den 14. - 16. november 2023 eller på productronica i München på stand 402, hal B2 fra den 14. - 17. november 2023, og se drevspecialistens systemløsninger med egne øjne.

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079