23948sdkhjf

Smedevirksomhed går fri af konkurs i moderselskab

Den fynske byggevirksomhed Hauge Gruppen A/S er blevet erklæret konkurs ved Skifteretten i Odense. Det samme er datterselskabet Hauge Installation A/S.

- Vi har været under pres med Hauge Installation siden starten af 2022. Det har været efterdønninger af corona, Ukraine-krigen, og så har vi været kraftigt udfordret på diverse sager. Her ved Q1 i 2023 har vi kunnet konstatere, at grundlaget for at drive en ansvarlig og økonomisk virksomhed ikke længere er til stede, og så var det anstændige at erklære konkurs, siger administrerende direktør Steffen Andreasen til Metal Supplys søstermedie Licitationen.

Hauge Gruppen har imidlertid tre andre datterselskaber, som ikke er omfattet af konkursen: Hauge Stål A/S, TH-Overfladebehandling ApS og Hauge Ejendomme A/S. De kører alle videre.

Det sker med entreprenørselskabet 5E Byg som investor.

- Gode partnerskaber skal man værne om og fortsætte. Håndværksvirksomheden har i mange år været en af Fyens førende og mest velansete, og vi tror på en fortsat god udvikling og fremtid for Hauge Stål og TH-overfladebehandling, siger teknisk direktør i 5E Byg, Torben Nielsen, i en pressemeddelelse.

Hauge Gruppen havde i alt 160 medarbejdere, hvoraf halvdelen arbejdede i de konkursramte selskaber.

Hauge Stål fremstiller alle former for stålkonstruktioner, heriblandt indbygningsspær, stålspær, trapper, gelændere med mere.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Maskinfabrik investerer massivt i fremtiden
Værft droppet i fjerde udbudsrunde - direktør kalder processen en skandale
Tibnors danske country manager bliver chef for det hele
- Kigger jeg på vores kunder, så er der ikke nogen krise
Direktør giver stålvirksomhed videre til næste generation
Metal Bornholm maner til ro i Jensen-konflikt: Vi skal ned fra træet
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109