23948sdkhjf

Tibnors danske country manager bliver chef for det hele

Fredrik Haglund er blevet udnævnt til administrerende direktør for den svenske stålkoncern

Fredrik Haglund har været i Tibnor siden 2008 og i ledelsesgruppen siden 2016. I 2020 blev han udnævnt til country manager i det danske datterselskab Tibnor A/S, og har blandt andet tidligere været manager for Tibnors parts business samt Tibnor AB’s logistik og produktion.

- Det er meget inspirerende at blive udvalgt til at stå i spidsen for Tibnor. Jeg ser frem til, sammen med alle medarbejdere, at fortsætte med at levere på vores strategi samt styrke vores position på markedet. Vi har et meget stærkt setup i alle lande, hvilket giver os et godt fundament for fremtidig ekspansion og profitabel vækst, siger Fredrik Haglund.

Har ledet imponerende transformation

Kimmo Väkiparta, den nuværende koncerndirektør i Tibnor, har valgt at forlade stålkoncernen efter eget ønske efter fire år i spidsen:

- At arbejde i Tibnor de sidste fire år har været belønnende og meningsfuldt hele vejen – tak til alle motiverede, kreative og professionelle Tibnorians. Nu har jeg valgt at trække mig tilbage og bruge tiden på noget helt andet. Og jeg er glad for en enestående efterfølger i Fredrik, som vil styre Tibnor mod 2030 og videre, siger han.

- Jeg er glad for at kunne præsentere Fredrik som den næste koncerndirektør i Tibnor. Fredrik har omfattende erfaring i Tibnor og har ledet en imponerende transformation og vækst i Tibnor Danmark. Jeg er overbevist om, at han vil lede Tibnor mod kontinuerlig, profitabel vækst, digitalisering og bæredygtighed på den bedst mulige måde. Kimmo har med succes udviklet Tibnor i forhold til vækst, profitabilitet og forretningskultur. Jeg vil takke Kimmo for et fremragende arbejde for virksomheden, siger Martin Lindqvist, bestyrelsesformand i Tibnor.

Fredrik Haglund vil begynde i sin nye position d. 1. juli 2023, og vil til dagligt sidde på Tibnors hovedkontor I Solna ved Stockholm.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079