23948sdkhjf

Lemvigh-Müller udnævner CEO

Christian Søgaard-Christensen, der siden 2019 har været CFO i Lemvigh-Müller, er blevet udnævnt som administrerende direktør for virksomheden.

- Udover at være en erfaren finansdirektør er Christian Søgaard-Christensen også en stærk strategisk tænker og en dygtig kommunikator. Han har på kort tid formået at sætte sit tydelige aftryk på virksomhedens positive udvikling de senere år. Bestyrelsen har stor tillid til, at Christian og hans kolleger vil kunne udfolde vores ambitiøse strategi til gavn for vores kunder, leverandører og medarbejdere, udtaler bestyrelsesformand Christian Lemvigh-Müller i en pressemeddelelse om udnævnelsen.

Christian Søgaard-Christensen tiltrådte som CFO i Lemvigh-Müller i 2019 og har siden 2021 også haft det overordnede ansvar for logistik og produktion, pricing og en række tværgående funktioner. Han har en baggrund som konsulent hos McKinsey & Company og har tidligere været CFO i det børsnoterede rederi, Torm. Han er også medlem af bestyrelsen for DI-Handel.

CEO Christian Søgaard-Christensen siger:

- Lemvigh-Müller er en unik virksomhed kendetegnet ved et stærkt værdisæt og højt engagement, så jeg er stolt over, at bestyrelsen har bedt mig at videreføre den strategiske retning som administrerende direktør. Sammen med vores omkring 1.400 kolleger arbejder vores øverste ledelse allerede i dag på en række spændende initiativer inden for service og digitalisering, som vil udbygge vores position som Danmarks største stål- og teknikgrossist.

Christian Søgaard-Christensen har hidtil udgjort ledelsen i Lemvigh-Müller sammen med Christian Herbert, der i sidste uge offentliggjorde, at han forlader koncernen.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094