23948sdkhjf

Nordjysk pumpe-komet ansætter ny CEO

Den Hjørring-baserede pumpevirksomhed JS Proputec skifter ud i ledelsen. Nuværende CEO, Anders Rytter Madsen, ønsker at rette hele sit fokus mod markeds- & forretningsudvikling, og han vil derfor fra 1. september 2023 fortsætte som CCO i virksomheden.

Charlotte Møller Damgaard indtræder samme dato som ny CEO. Hun kommer fra en stilling som supply chain director hos Körber Supply Chain.

Led i ambitiøs strategi

Tidligere i år kunne JS Proputec offentliggøre den største vundne ordre nogensinde. Opgaven lyder på levering af et komplet anlæg til råvaremodtagelse hos en stor tysk fiskemelsproducent, og ses som en vigtig milepæl i selskabets planlagte strategiske udvikling.

JS Proputec har bevæget sig fra at være en af verdens ledende producent af lamelpumper til også at være en systemleverandør, der, udover at levere egne produkter, varetager systemleverancer med integrationer til øvrige anlæg. Over de seneste 11 år har JS Proputec formået at præstere en årlig vækst på 20 procent.

- Denne omorganisering skal ses som et led i en fortsat ambitiøs strategi de kommende år. Vi oplever således et stort behov for at være endnu tættere på vores kunder, vores lokale ansatte og partnere i store dele af verden, udtaler Anders Rytter Madsen.

Sætter stor ære i stærk kundepleje

Hjørring-virksomheden har en eksportandel på mere end 90 procent og leverer til hele Europa, Nord- og Sydamerika samt Asien. I takt med at selskabet er vokset stabilt igennem de seneste mange år, er opgaverne blevet mere komplekse og ikke mindst tidskrævende.

- Jeg sætter en stor ære i at besøge alle vores markeder og kunder, at levere en stærk kundepleje og ikke mindst løbende at forstå de bevægelser, der sker hos vores kunder. Jeg ser derfor frem til at bruge mere tid på forretningsudvikling og salgsarbejdet i JS Proputec, lyder det fra Anders Rytter Madsen.

- Det er således helt naturligt for mig at overdrage rollen som CEO til en leder, der har mange års erfaring indenfor driftsledelse og optimering af værdikæden “end to end” i selskaber, der ligner JS Proputec. Med ansættelsen af Charlotte i direktionen vil JS Proputec stå endnu stærkere i fremtiden administrativt, ledelsesmæssigt og strategisk, slutter Anders Rytter Madsen.

Behov for endnu mere ledelse

JS Proputec’s bestyrelsesformand, Carsten Raunsbæk, bakkede helhjertet op, da Anders Rytter Madsen italesatte ønsket om at fokusere 100 procent på de kommercielle opgaver.

- Anders har haft en stor indvirkning på selskabets flotte vækstrejse eksternt såvel som internt. Samtidig har Anders, og vi i bestyrelsen set et stigende behov for endnu mere ledelse i både markedsudviklingen og på de indre linjer i takt med selskabets fine udvikling, udtaler Carsten Raunsbæk, og fortsætter:

- Det kunne vi bestemt også have løst med Anders fortsættende i rollen som CEO, men Anders ønskede at rette hele sin opmærksomhed på vores kunder og markedet. Derfor er vi også glade for, at vi har kunnet tiltrække en kapacitet som Charlotte Møller Damgaard til vores virksomhed. Charlotte har den rette personlighed og baggrund til at varetage opgaven som CEO i JS Proputec. Hun har gode personlige værdier, og så har hun erfaring med hele forsyningskæden i store danske projektvirksomheder. Charlotte er derfor et rigtig godt match i forhold til vores ambition om at blive en betydelig systemleverandør, slutter Carsten Raunsbæk.

Kender virksomheden i forvejen

Charlotte Møller Damgaard glæder sig også til at komme i gang med jobbet som CEO i JS Proputec.

- Jeg kendte virksomheden i forvejen og har et rigtig godt indtryk af både virksomheden og ikke mindst medarbejderne i JS Proputec. Det er en stor fordel for både JS Proputec og jeg, at Anders kan engagere sig 100 procent i arbejdet med kunderne i JS Proputec. Anders har mange års erfaring i markedet, og kender både kunder og samarbejdspartnere godt. Jeg kan bidrage med min erfaring på såvel de indre linjer som hele værdikæden, og jeg ser frem til, i samarbejde med Anders og med alle medarbejderne i JS Proputec, at fortsætte den flotte udvikling i JS Proputec, udtaler Charlotte Møller Damgaard.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.13