23948sdkhjf

Bladt Industries solgt til koreansk selskab

Det koreanske selskab CS Wind har købt Bladt Industries, som leverer stålfundamenter til havvindmølleindustrien.

CS Wind operer indenfor samme branche ved at være verdens største producent af vindmølletårne. CS Wind har købt Bladt Industries af den svensk kapitalfond Nordic Capital, som har ejet stålkæmpen siden 2012.

Prisen bliver ifølge Bladt Industries ikke offentliggjort.

Ifølge midlertidig direktør, Michael Glavind, vil de nye ejere kunne styrke virksomheden i at nå det globale marked for havvindmølleparker.

- Vores virksomhed har gennemført en imponerende transformation i de seneste år for bedre at tilpasse vores tilbud til det globale behov for en udvidelse af havvindmølleparkkapacitet og blive en førende leverandør. Med CS WIND som vores nye ejere vil Bladt have et styrket afsæt for at komme videre på denne rejse. At have en ejer, der allerede kender og forstår havvindmarkedet og kompleksiteten i stålkonstruktioner, vil gavne os – og derfor også vores kunder – enormt, siger Michael Glavind på Bladt Industries hjemmeside.

Bladt Industries har hovedkvarter i Aalborg, hvor der er 450 medarbejdere. Nu bliver stålvirksomheden en del af CS Wind, som har hovedsæde i Sydkorea og leverer vindmølletårne til blandt andet Vestas og Siemens Gamesa.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094