23948sdkhjf

Producent af staldrobotter får ny direktør

Den 15. august 2023 tiltræder Peter Nørgaard Tipsmark som ny CEO for Washpower, der producerer vaskerobotter til svinestalde.

Peter Nørgaard Tipsmark kommer senest fra en stilling som salgs- & marketingdirektør hos Versalift Europe, og før det som segment direktør for industry og utility hos Desmi.

Peter Nørgaard Tipsmarks opgaver i Washpower bliver at bygge videre på det fundament, som virksomheden har skabt siden stiftelsen i 2016 – og dette med en stor respekt for virksomhedskulturen.

Washpower skal forsætte med at udbygge sin markedsposition indenfor vasketeknologi til landbrug og industri samtidig med, at der udvikles nye banebrydende teknologier.

- Washpower A/S er en sund og stærk virksomhed med et enormt vækstpotentielle globalt med deres unikke produktprogram, fortæller Peter Nørgaard Tipsmark i en pressemeddelelse.

- Det har igennem længere tid været et ønske fra min side at træde et skridt tilbage og overlade roret til en stærk lederprofil, som kan være med til at videreudvikle vores brand og markedsposition, supplerer nuværende CEO Glenn Pedersen.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109