23948sdkhjf

Stål Gruppen ApS: “Vi lever af at være hurtige og et skridt foran”

På trods af stigende priser og længere leveringstider i 2022 formåede Stål Gruppen ApS at fastholde deres eksisterende kundeskare og tilmed få nye virksomheder ind i kundeporteføljen.

Med 30 års brancheerfaring, stor produktviden og know how er Stål Gruppen ApS’, der leverer stål og rør til den danske industri, fornemmeste opgave at levere varer hurtigt og fleksibelt til deres kunder. Det fortæller direktør og medejer af Stål Gruppen ApS, Charlotte Tvede Dyregaard: “Vi er en særdeles kompetent medspiller på det danske stål- og rørmarked. Vores grundsten bygger på solide leverandørrelationer samt gode agenturaftaler. Det giver os adgang til lagre fra de største europæiske leverandører inden for stål.”

Solid stål- og rørgrossist
Stål Gruppen tilbyder bl.a. salg af blankt stål i høj kvalitet, der leveres af værket Stalma, og automatstål, der aftages af maskinfabrikker i hele landet. “Vores lange brancheerfaring gør os til en kompetent stål- og rørgrossist. Vi ved, hvor vi skal finde de varer, der ikke ligger på hylden hos den danske stålgrossist,” siger Charlotte Tvede Dyregaard.

”Vores grundsten bygger på solide leverandørrelationer samt gode agenturaftaler. Det giver os adgang til lagre fra de største europæiske leverandører inden for stål"
Charlotte Tvede Dyregaard, direktør og medejer af Stål Gruppen ApS

Hurtige og fleksible leverancer
Kva virksomhedens store netværk og mange år i branchen er Stål Gruppen i stand til at agere hurtigt og fleksibelt, ligesom kunder, som en grundregel, får svar indenfor 24 timer. “Udover god kvalitet er det også vores opgave at yde et højt serviceniveau, skabe en gensidig tillid over for vores kunder samt vores leverandører,” siger Charlotte Tvede Dyregaard. Hun henviser til et fornuftigt 2022 - trods et generelt højt prisniveau, krig i Europa og logistiske forsinkelser: “2022 var et år, hvor vi formåede at fastholde vores kunder og samtidig få nye kunder ind i vores portefølje. Vi sørgede for at meddele vores kunder fra start, at leveringstiderne ville være længere end normalt, og vi var jævnligt i kontakt med vores kunder
for at orientere dem om leveringstider, så de kunne have det in mente og dermed undgå at løbe tør for materialer, som er alfa og omega for vores kunder,” forklarer Charlotte Tvede Dyregaard.

OM STÅL GRUPPEN APS
Med formålet om at skabe et godt og seriøst alternativ for stålindustrien i Danmark blev Stål Gruppen ApS oprettet i 2005. Virksomheden udbyder rundstål, blankstål og rør til den
danske industri og besidder, med 30 års brancheerfaring, stor produktviden og know how. Med et bredt produktsortiment står Stål Gruppen ApS klar til at hjælpe den danske industri med produkter såsom:
  • Konstruktionsstål
  • Blankt stål/automatstål
  • Sømløse/svejste stålrør
  • Værktøjsstål
www.stalgruppen.dk
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094