23948sdkhjf

Altan.dk er taget under konkursbehandling

Gældsstyrelsen indgiver konkursbegæring. Ledende medarbejder i virksomheden er politianmeldt og bortvist

Danmarks største altanvirksomhed, Altan.dk, synger på sidste vers. 

Virksomheden er i dag taget under konkursbehandling. Det er sket på baggrund af en begæring indgivet af Gældsstyrelsen, skriver Ekstra Bladet

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger har Gældsstyrelsen gjort krav på et stort millionbeløb.

Altan.dk bekræfter i en mail til Licitationen - Byggeriets Dagblad, at konkursen er en realitet.

Her fremgår det videre, at selskabet umiddelbart efter har indledt et udredningsarbejde med juridisk bistand og bistand fra selskabets revision. 

- Mens udredningsarbejdet har stået på, har det været forsøgt at sikre den fortsatte drift ved at undersøge mulighederne for at tilføre Altan.dk mere kapital og/eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Dette har ikke været muligt, skriver Altan.dk til Licitationen.

Altan.dk oplyser videre, at en ledende medarbejder i forbindelse med udredningen er blevet politianmeldt, fordi der er fundet uregelmæssigheder i selskabets bogholderi.

- Udredningsarbejdet har endvidere medført, at ledelsen har bortvist og politianmeldt en ledende medarbejder i selskabets økonomifunktion.

Cathrine Wollenberg Zittan fra Kammeradvokaten er blevet indsat som kurator i virksomheden.

Altan.dk oplyser, at selskabets ledelse bestående af adm. direktør Casper Knudsen og bestyrelsesformand Allan Søgaard Larsen, ikke på nuværende tidspunkt har yderligere kommentarer.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11