23948sdkhjf

Kongskilde satser på recycling og energioptimering

Recycling rykker - og det er der kunder i

Kongskilde Industries viser nogle af sine produkter til recycling og energioptimerede anlæg til transport frem på HI-messen.

Det er blandt andet en helt ny kompakt enhed CTC.

- Det er en lille, enkel enhed, som kan suge plastkantaffald væk og komprimerer det i en pose, fortæller salgsdirektør Peter Grathwohl, Kongskilde Industries. Enheden kan let flyttes fra den ene maskine til den anden.

Kongskilde Industries fremstiller mange slags systemer, der flytter materialer i rør. Det kan være plastgranulat, afskær fra en produktion, papir eller andre materialer. I øjeblikket nyder Kongskilde Industries godt af bevægelsen mod mere recycling.

- Recycling rykker rigtigt meget lige nu. Det kan være produktionsaffald, for eksempel fra sprøjtestøbning. Vi har også anlæg, der kan sortere materialer efter vægtfylden, siger Peter Grathwohl.

Virksomheden har også flere kunder inden for den deciderede recyclingindustri.

Det er flere år siden, at Kongskilde Industries har udstillet på HI-messen, men et initiativ fra Sorø Erhverv fik virksomheden til at hoppe med.

- Vi fik en mulighed for at udstille sammen med Sorø Erhverv sammen med andre lokale virksomheder, og det tog vi imod. Vi håber, at vi får mødt nogle af vores eksisterende kunder og også kommer til at snakke med nye potentielle kunder, siger Peter Grathwohl.

Kongskilde Industries har 130 ansatte i Sorø, hvor produktionen foregår. Desuden har virksomheden knap 100 ansatte på otte salgskontorer i hele verden.

Kongskilde Industries

K8118

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.204