23948sdkhjf

- Mange gode leads med hjem

Mikael Nielsen, direktør for filtreringsfirmaet Accustrip, er begejstret for de besøg, Accustrip har haft på EMO-messen i Hannover.

- Vi har virkelig haft mange gode leads. Vi har haft potentielle kunder fra Østen, Indien og Mexico. Så det tegner godt, siger han.

Accustrip fra Svendborg er på messen med sine automatiske filtreringssystemer og med sine pumpesystemer, som pumper spånerne væk fra bearbejdningsmaskiner for at blive behandlet centralt.

- Vi er ved at lave et anlæg til Frankrig, hvor vi skal pumpe 1500 kilo alu-spåner i timen. De spåner bliver rengjort, og så går de tilbage i virksomhedens smelteri. Det sparer virksomheden for mere end 100.000 kr. om dagen, siger Mikael Nielsen.

Når man pumper spånerne væk fra maskinerne hen til en central, så undgår man en hel masse besværligt manuelt arbejde i virksomheden.

Mikael Nielsen peger også på, at hvis man pumper kølevand og spåner væk fra maskinerne, så sparer man meget plads til spåncontainere ved hver maskine. Dermed kan der blive plads til flere maskiner i virksomheden.

EMO-messen i Hannover slutter på lørdag.

Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109