23948sdkhjf

Protech introducerer brugervenlige 3D-scannere fra SHINING 3D og fremviser på HI-messen

Protech, Nordens førende leverandør af 3D-print-løsninger til industrien, udvider porteføljen med 3D-scannere fra SHINING 3D.

SHINING 3D-scannerne bliver demonstreret på den kommende HI-messe, der finder sted i Herning 3.-5- oktober. Besøgende på messen får mulighed for at opleve 3D-scanningprocessen og se, hvordan de kan få gavn af scanning til både reverse engineering og kontrol måling, samt få svar på spørgsmål om hvordan denne teknologi kan implementeres i virksomheden.

På standen hos Protech vil der også blive fremvist både en metal 3D-printer fra Xact Metal, samt naturligvis polymerprintere fra både Stratasys og UltiMaker.

3D-printere henvendt til produktion

I en tid med stigende efterspørgsel på hurtig, fleksibel og bæredygtig produktion, er 3D-print nu et reelt alternativ. Stratasys har et udvalgt af 3D-printere designet til serieproduktion af slutprodukter, her kan bl.a. nævnes den pulverbaserede teknologi SAF® (Selective Absorption Fusion), som gennem 10 års udvikling er blevet til H350-printeren. En 3D-printer designet til at levere store mænger emner i høj kvalitet på kort tid. H350 giver mulighed for at pakke emner med en ekstrem høj densitet samtidig med alt overskydende pulver kan genanvendes - en game-changer inden for pulver-baserede systemer. Stratasys SAF kan producere emner i PA11 og PA12, ligesom flere materialer er på vej.

Stratasys har også Origin One i kategorien af 3D-printere til produktion, en printer baseret på P3-teknologien (Programmable PhotoPolymerization Technology), hvor fotopolymer belyses i en lynhurtig hærdningsproces, og efterlader slutprodukter med en meget høj overfladefinish, samt imponerende detaljerigdom. Printeren kan anvendes med en række af højtydende materialer og egner sig godt til svære geometrier og emner med fine detaljer.

3D-scannere fra SHINING 3D: Præcision og alsidighed

SHINING 3D er en globalt anerkendt producent af 3D-scannere med fokus på at levere højpræcisions scanningsløsninger i toppen af deres klasse, når det kommer til præcision og alsidighed. Protech har startet forhandling af SHINING 3D for at bringe deres innovative scannerteknologi til det nordiske marked. Dette samarbejde er et skridt fremad for begge virksomheder og vil utvivlsomt føre til nye muligheder og løsninger for kunder i regionen.

En af de mest bemærkelsesværdige funktioner ved SHINING 3D-scannerne er hastigheden. De kan skabe præcise 3D-modeller på rekordtid, hvilket reducerer produktionscyklusser og øger effektiviteten.

AESUB Scanningsspray til hurtigere, mere effektive og præcis scanningsresultater

For at opnå de bedste 3D-scannings resultater, er der behov for scanningsspray som øger nøjagtigheden af resultatet. Protech forhandler AESUB sprays som påføres i et tyndt lag inden scanning. Scanningssprayen fordamper automatisk efter en nogle timer, hvorved tidskrævende rengøring af det scannede objekt undgås.

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078