23948sdkhjf

Østjysk underleverandør solgt

Hedema får investeringsselskabet FPE Group som ny ejer

Med virkning fra den 10. oktober 2023 har investorgruppen FPE Group overtaget aktiemajoriteten i Hedema i Horsens.

Hedema har siden 2007 været ejet og drevet af Kim Kjær Andersen og Jens Poulsen og råder i dag over et produktionsareal på 11.000 kvadratmeter. Virksomheden har 88 ansatte og en stor, alsidig maskinpark med kapacitet til store og små serier.

Kim Kjær Andersen og Jens Poulsen fortsætter som direktører og medejere af Hedema med hver 10 procent af aktierne, mens FPE erhverver de resterende 80 procent.

Kim Kjær Andersen og Jens Poulsen begrunder salget med at de ønsker vi at fortsætte den positive udvikling for Hedema og at de ønsker vækst og videreudvikling af virksomhedens forretningskoncept og markedsposition yderligere. I den forbindelse mener de at have fundet en stærk partner i FPE, der mange års erfaring med at købe og videreudvikle danske ejerledede industrivirksomheder.

- Med FPE har vi fundet det, vi ledte efter, da FPE investerer med langsigtet ejerskab for øje. FPE har med deres tilgang til generationsskifte, og qua deres ejerskab i andre lignende selskaber, overbevist os om, at de er den rigtige partner til at videreføre Hedema med de stolte traditioner, som vi har opbygget igennem årene. Vi er overbeviste om, at med FPE som medejer kan vi yderligere styrke vores kernekompetencer og samtidig fokusere på langsigtet vækst til gavn for både vores medarbejdere og kunder, udtaler Kim Kjær Andersen i en pressemeddelelse.

Jens Poulsen supplerer:

- Hedema står i dag i en meget stærk position i et spændende marked, hvor behovet for vores ydelser er stigende. Det har derfor været vigtigt for os at sikre det langsigtede ejerskab for Hedema til gavn for vores højt kvalificerede medarbejdere og langvarige kunderelationer. Med FPE som medejer står Hedema nu endnu stærkere og rustet til fortsat vækst.

FPE Group er baseret i København, og investerer overvejende i industrivirksomheder i Danmark, Sydsverige og Nordtyskland. Udover Hedema ejer selskabet blandt andet aktiemajoriteten i NEK Værktøjsfabrik og R&T Stainless.

Christian Dalum, medstifter og partner hos FPE, udtaler:

- Vi er imponeret over Hedemas position i markedet og de stærke kompetencer, som Hedema har opbygget igennem årene. Vi ser meget frem til at fortsætte den positive udvikling og gøre Hedema endnu større og stærkere i tæt samarbejde med vores medarbejdere og kunder.

Hedema løser opgaver inden for alle typer pladebearbejdning, laserskæring, CNC-bearbejdning og svejsning. Virksomheden havde i 2022/2023 med et rekordoverskud før skat på 16,4 mio. kr.

Se nøgletal for:
Læs mere om: underleverandører
Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.361