23948sdkhjf

Nissens Cooling Solutions får ny ejer

Det samlede selskab får mere end 3.000 medarbejdere

KK Wind Solutions har underskrevet en aftale om at købe Nissens Cooling Solutions, som er leverandør af køleløsninger til vindmølleindustrien og andre industrier.

I dag er begge virksomheder ejet af A.P. Møller Holding, og ved at forene dem udvider man selskabets globale produktionsaftryk med Nissens fabrikker i Tjekkiet, Kina, Danmark og Slovakiet og mere end 800 medarbejdere.

- I takt med at vedvarende energi fortsætter med at vokse og overhale konventionelle og fossilbaserede energiformer, skal vindindustrien og dens forsyningskæde modnes parallelt. For at opnå dette skal leverandører som KK Wind Solutions blive større og stærkere, og med købet af Nissens Cooling Solutions tager vi endnu et afgørende skridt i tråd med vores langsigtede vækststrategi, siger Mauricio Quintana, administrerende direktør hos KK Wind Solutions, og fortsætter:

- Dette opkøb vil give os mulighed for at diversificere vores produktsortiment fra kraftelektronik til køleløsninger, samtidig med at vi udvider vores kundebase inden for vind-, power-to-X og andre industrier. Det vil også give os mulighed for bedre at integrere kraftelektronik og køleløsninger og derved øge værditilvæksten og samtidig reducere kompleksiteten for vores kunder ved at tilbyde komplette systemløsninger inden for køling, styringer og strømkonvertere.

Siden A.P. Møller Holding i 2019 købte KK Wind Solutions er selskabets omsætning steget fra 2 til 7 mia. kr. og mere end 3.000 medarbejdere efter tilføjelsen af Nissens.

Købet vil blive gennemført den 1. januar 2024.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094