23948sdkhjf

Ny bestyrelsesformand skal indfri vækstambitioner hos Sinoscan

Sinoscan har i 25 år været samarbejdspartner indenfor design og produktudvikling af nye innovative produkter. Via et globalt netværk og stor erfaringsbase udfører Sinoscan alle processer fra ideudvikling til færdigt produkt inklusiv sourcing.

Virksomheden er etableret af Uffe Gyntzel og Flemming Nielsen og de ejer fortsat selskabet med 50 procent andel til hver.

De to ejere ser dog stadig store udviklingsmuligheder, og derfor har de hentet Ole Arenfeldt ind som bestyrelsesformand. Han får til opgave at gennemføre den planlagte vækst i såvel det danske som i virksomhedens udenlandske selskaber.

- Uffe og Flemming har store erfaringer fra etablering af virksomheder i en række lande, herunder montageproduktion i Kina og i Danmark, og har med ihærdighed og ildhu skabt en stærk virksomhed. Sinoscan har en unik forretningsmodel, der giver kunderne adgang til at udvikle og producere produkter med de ønskede specifikationer til konkurrencedygtige priser. Forretningsmodellen er meget værdsat af virksomhedens kunder og giver Sinoscan et stort udviklingspotentiale, udtaler Ole Arenfeldt, der nu er sat i spidsen for at gennemføre den planlagte vækst i såvel det danske som i virksomhedens udenlandske selskaber.

Sinoscan har mere end 100 ansatte i afdelinger i Danmark, Tyskland, England, USA, Canada og Kina.

- Vi er sikre på, at Ole har de nødvendige kvalifikationer og ressourcer til at være den drivende kraft for virksomhedens videre udvikling, fortæller Uffe Gyntzel og Flemming Nielsen.

- Jeg er glad og stolt over muligheden for at bidrage med mine kompetencer og erfaringer og glæder mig til at arbejde videre med det store potentiale, der er i Sinoscan, fortæller Ole Arenfeldt, og fortsætter:

- Jeg takker Uffe og Flemming for tilliden og glæder mig til samarbejdet.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093