23948sdkhjf

Opkøb: Transportbånds-specialist udvider på Sjælland

Rema Tip Top køber Steelcon Service og får en markant bedre tilstedeværelse på Sjælland

Rema Tip Top Danmark, der har hjemme i Kolding, har overtaget virksomheden Steelcon Service i Ringsted. Det oplyser parterne i en pressemeddelelse.

Den tidligere ejer, Jesper Andersen, der har mere end 20 års erfaring i transportbåndsbranchen, forsætter i firmaet.

Rema Tip Top Danmark har længe ønsket at øge kendskabet til sine produkter i det østlige Danmark. Så overtagelsen af Steelcon Service passer perfekt ind i firmaets forretningsstrategi.

- Mange af vores kunder er landsdækkende, og med købet af Steelcon Service har vi nu mulighed for at tilbyde en endnu bedre service, specielt til vores transportbåndskunder på Sjælland og Øerne, udtaler CEO Morten Schober Jørgensen.

Med teknisk konsulent Martin Grenaa Larsen, der har mere end 25 års erfaring fra sten- og grusbranchen, har Rema Tip Top Danmark allerede i flere år været direkte repræsenteret på Sjælland. Nu opgraderer man markant med værkstedsfaciliteter og lager i Ringsted.

Produktprogrammet spænder over transportbåndsløsninger og sigtesold til sten- og grusbranchen, samt specialgummi til slitage- og korrosionsbeskyttelse. Servicedelen omfatter, udover montage- og reparationsarbejde, udskiftning af valser og ruller, samt konstruktions- og svejsearbejde på transportbåndsanlæg.

Rema Tip Top Danmark A/S, der i dag tæller 23 ansatte, er en del af Rema Tip Top A/G med hovedsæde i München. Det tyske selskab er med godt 220 selskaber repræsenteret i mere end 170 lande. Det industrielle produktprogram spænder vidt og henvender sig til stort set alle industrielle sektorer.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141