23948sdkhjf

Smedevirksomhed lander storordre

Andersen Steel Company, der har hjemme i Egtved, landet en stor ordre. Smedevirksomheden producerer blandt andet udstyr til akvakultur-branchen, og det er en indisk kunde, der har bestilt 36 foderautomater til dambrug. Det skriver Vejle Amts Folkeblad.

- Vi har udviklet og patenteret en særlig åben- og lukkemekanisme, som gør, at vi kan have to rum i vores foderautomater. En til morgenfodring og en til aftenfodring. Det i stedet for et rum, som så skal fyldes to gange om dagen, og som sparer en arbejdsgang. Vi har for nylig leveret 15 anlæg til en større dansk kunde, som fortæller, at han nu sparer cirka fire arbejdstimer hver weekend, siger salgschef Bjarke Lund til Vejle Amts Folkeblad, og tilføjer, at ordren svarer til cirka 20 procent af virksomhedens årsomsætning.

Den og andre ordrer har gjort, at det efterhånden begynder at knibe med pladsen i den ni mand store virksomhed. I 2021 udvidede man med selskabet Solidplast i landsbyen Brakker øst for Egtved, men planen er at få det hele samlet i et nyt erhvervsområde i Egtved, som man håber snart bliver udlagt af Vejle Kommune.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109