23948sdkhjf

Maskinfabrik trækker stikket og bliver til en Netto-butik

Braarup Maskinfabrik har drevet smede- og underleverandørvirksomhed i Skive i 89 år, men til nytår er det slut. Der lukker fabrikken ned, skriver Skive Folkeblad.

Indtil 2020 har virksomheden haft Energimidt som nabo, men deres grund blev solgt til en entreprenør, der ville udvikle området til beboelse. Det er ganske enkelt uforeneligt med at drive en maskinfabrik, erkender administrerende direktør og medejer Michael Thomasen, og derfor har Braarup Maskinfabrik solgt grunden til Salling Group, som vil opføre en Netto-butik.

Ejerne af maskinfabrikken har dog forsøgt at finde et andet egnet sted, man kunne købe, men det er ikke lykkedes. Derfor har man ganske enkelt valgt at lukke selskabet ned og sælge maskiner og andet på auktion. I stedet vil ejerne, der udover Michael Thomas består af Jakobsen Group Holding, valgt at koncentrere sig om nye projekter i andre brancher.

- Fabrikken er for sort, som den er i dag, og det er for tungt i forhold til de kroner, man kan tjene på det. Så vi skifter til en branche, hvor vi har en forventning om, at betalingen er væsentlig bedre, siger han til Skive Folkeblad.

Braarup Maskinfabrik har otte medarbejdere. De fleste har fundet nyt arbejde fra nytår.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111