23948sdkhjf

Ophørsudsalg: Maskinfabrik sætter alt på auktion

I december 2023 meddelte ejerne af Braarup Maskinfabrik at virksomheden lukkede. Nu skal de mange maskiner have nye ejere. Det kommer til at ske på auktion.

Direktør og medejer af Braarup Maskinfabrik, Michael Thomasen, foretrækker at bruge ordet ”ophørssalg” om salget af fabrikkens mange maskiner. Der er nemlig hverken tale om en konkurs eller udsalg.

- Vi har haft en rigtig god forretning, men nu er det tid til, at maskinerne skal videre, fortæller han i en pressemeddelelse og uddyber, at fabrikkens placering er den grundlæggende årsag til, at virksomheden nu lukker, og maskinerne derfor skal have nye ejere:

- Der er kommet beboer-bebyggelse tæt på vores ejendom, og det har ikke være muligt for os at finde andre lokaler i nærheden, der kunne indfri vores ønsker i forhold til at drive virksomhed. Derfor skal maskinerne nu sælges på auktion, siger han.

”Det kører alt sammen”

På de to online auktioner, der kan bydes på lige nu på Campen Auktioners hjemmeside, er der over 500 katalognumre. Braarup Maskinfabrik har drevet smede- og maskinfabrik i en lang årrække, og de sidste maskiner slukkede i midten af januar i år.

- Det er et kæmpe arbejde. Alt skal væk. Alt. Og det er bare en uoverskuelig opgave på egen hånd. Derudover er håbet selvfølgelig, at auktionerne også kan tiltrække købere udenfor Danmark.

 Der er tale om, at maskinerne alle har været i brug helt frem til den sidste dag, og derfor det også velholdte og driftssikre maskiner, der kan bydes på, understreger Michael Thomasen:

- Det kører alt sammen. Vi slukkede de sidste maskiner fredag den 12. januar, siger han.

De to online auktioner indeholder massevis af effekter, og der kan blandt andet bydes på CNC-fræsere, blandt andet nyere maskiner fra Mazak, kraner, drejebænke og båndsave. Derudover er der blandt andet måleudstyr (mikrometre, skydelærer, pasdorne, vippeure) svejseværk, værktøjsholdere (ISO50, BT40 og SK40), fræseværktøj, og diverse stålpartier.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094