23948sdkhjf

Teknologikoncern runder 1.500 medarbejdere

2023 blev igen et år med fokus på investering og udvikling hos Eltronic Group

Onsdag fremlagde Eltronic Group sit årsregnskab for 2023. Koncernen har i regnskabsåret øget den samlede omsætning til 1,98 mia. kr. mod 1,66 mia. kr. året før. Det er en vækst på cirka 19 procent. Samtidig realiserer Eltronic Group et resultat efter skat på 44 mio. kr.

Fremgangen skyldes organisk vækst, som bunder i stigende efterspørgsel på Eltronic Groups kernekompetencer. Til vokseværk og skalering hører også en organisation, der kan følge med. Derfor har Eltronic Group i 2023 investeret kraftigt i systemer og platforme, der understøtter forretningen.

Digitalisering og integrering af kunstig intelligens

Eltronic Group har fortsat i 2023 koncentreret sig om en gennemgribende digitalisering i organisationen, der skal sikre, at rejsen fortsætter.

Ifølge grundlægger og administrerende direktør, Lars Jensen, er et stærkt fundament nøglen til fremtidig succes:

- Det er nødvendigt at have et solidt fundament, og derfor fortsætter vi med at forbedre vores forretningssystemer. Vi fokuserer på digitalisering og implementerer kunstig intelligens i mange aspekter af vores aktiviteter med det klare mål at styrke vores performancekultur betydeligt på tværs af hele koncernen. Det er med til at skabe størst mulig værdi for kunderne i fremtiden, forklarer Lars Jensen i en pressemeddelelse.

Udbygning og udvidelse – lokalt og globalt

Ved udgangen af regnskabsåret kunne Eltronic Group tælle godt 1.500 medarbejdere. Til sammenligning var det samme tal året før godt 1.300.

For at bakke op om den konstante udvikling, har Eltronic Group igangsat en ny udbygning af hovedkvarteret i Hedensted med et nyt udviklingscenter på 3.000 kvadratmeter med plads til 170 nye ingeniører. Samtidig har flere af koncernens selskaber etableret sig på nye lokationer ud over Danmarks grænser, i blandt andet Ungarn, Kina og Portugal, for at komme tættere på kunderne og nye medarbejdere.

- Vi er på en vækst- og udviklingsrejse, og over det seneste år har vi sat ind på områder, hvor vi er specialister og udbygget dem. Det er på grund af vores medarbejdere, vi lykkes med vores mål – og det er vores stærke organisationskultur, der er fundamentet for, at vi nu kan tælle 1500 medarbejdere, siger Lars Jensen.

Klædt på til fremtiden

Ifølge Eltronic Group-direktøren er koncernen klar til fremtiden, hvor den grønne omstilling, med vedvarende energi, power-to-X og X-to-power, medico, infrastruktur og bæredygtige materialer i industriel produktion vil være ”drivere” for selskabets aktiviteter.

- Vi har en solid forretning, ambitiøse kunder og medarbejdere med stærke kompetencer. Vi har igen været igennem et stort investeringsår, og vi vil fortsætte med at bruge og udbygge de produktplatforme, vi har udviklet, slutter Lars Jensen.

Eltronic Group A/S
Regnskabsår 2022/2023 2021/2022
Valuta Mio. kr. Mio. kr.
Nettoomsætning 1.983,9 1.663,2
Bruttofortjeneste 815,6 651,8
Resultat før finansielle poster 95,9 81,6
Resultat før skat 66,0 92,0
Årets resultat 43,9 71,2
Balancestatus 1.057,7 1.134,7
Egenkapital 336,6 282,4
Antal ansatte
Kilde: CVR

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078