23948sdkhjf

Beritech på opkøb igen

Den nordjyske stålvirksomhed er de seneste år ekspanderet kraftigt - blandt andet gennem opkøb.

Nu er endnu et blevet føjet til rækken. Denne gang har Beritech overtaget Wilas tankproduktion.

Allerede i 2021 indgik Beritech et tæt samarbejde med Wila og overtog ved den lejlighed virksomhedens produktion af svøb til procestanks-endebunde. En maskinpark inden for valsning, glatning, bertling, optræk til kegler og en langsømsautomat blev ved den lejlighed flyttet til Aalborg.

Siden er samarbejdet udvidet.

- Vi er begejstrede for at for at bygge videre på den succes og udvider vores kompetencer inden for tankproduktion. Vi tror, at vi ved at integrere Wilas tankdivision i vores produktion vil være i stand til at tilbyde et større udvalg af skræddersyede produkter og bedre kunne servicere industriens behov, siger Søren Tim Christensen, sales & business manager hos Beritech.

Vil arbejde tættere sammen med kunderne

Den nordjyske virksomhed har i forvejen en omfattende produktion af tanke og andet procesudstyr til pharma- og fødevareindustrien, og det er specielt sidstnævnte, der styrkes gennem opkøbet.

- Det er interessant for os, fordi vi i forvejen har produceret for Wila, men også fordi vi får udvidet vores kompetencer og nu får den direkte kontakt med slutkunderne, som vi gerne vil arbejde videre med, siger Søren Tim Christensen.

Inden for fødevareindustrien har Beritech især haft sin styrke i mejerisektoren, men med tilgangen af produktionen fra Wila styrkes man inden for den generelle fødevareindustri, og især er holdeceller interessant, da dette er en udvidelse af Beritechs produktprogram.

Opkøbet hos Wila er det seneste i en lang række fra Beritech. Så sent som i sommeren 2023 overtog den nordjyske stålkoncern BB-Steel i Kalundborg, og tidligere er blandt andet midtjyske Rutek, nordvestjyske Oslos samt Liquid Tanks-aktiviterne i Aalborg-virksomheden Carsoe.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062