23948sdkhjf

wire & Tube gør klar til den største messe siden 2018

Coronakrisen og krigen i Ukraine satte sit præg på wire & Tube i Düsseldorf i 2022, men nu er messen tilbage på fuldt blus, fortalte director Daniel Ryfisch torsdag på et pressemøde

Når den store messe for wire og rør slår dørene op for besøgende til fem dages messe i Düsseldorf i april, bliver det den største messe siden 2018, fortalte director for wire/Tube & Flow Technologies, Messe Düsseldorf torsdag på et pressemøde.

- Der kommer over 2600 udstillere fra 65 lande, og messen kommer til at spænde over 119.000 m2. Vi er meget overvældet af den store interesse, og lige nu ligger nu er vi tæt på at overgå 2018, som var vores største messe i Düsseldorf indtil nu, fortalte Daniel Ryfisch.

wire & Tube 2024 løber af stablen i Messe Düsseldorf den 15.-19. april. 1400 udstillere fra 62 lande vil fremvise teknologier, produkter og ydelser indenfor wire-industrien, mens 1200 udstillere fra 52 lande udstiller rør-produkter, teknologier og ydelser, fortalte directoren.

De besøgende kommer især fra bil-, tele-, kemikalie-, konstruktion- og olie/gasindustrien, mens maskinproducenter er også pænt repræsenteret på messen, fortalte Daniel Ryfisch.

- De fleste af de besøgende kommer fra Europa og Asien, mens en mindre gruppe kommer fra USA, Afrika og Australien. Men i år har vi også oplevet en stor interesse for Tyrkiet. De har en høj inflation, så de er meget afhængig af at få sat gang i eksporten. Derudover er der også mange besøgende fra Indien, sagde Daniel Ryfisch.

Vidensdeling er i fokus på wire & Tube 2024, hvor de besøgende har mulighed for at overvære oplæg fra eksperter og nøglepersoner i industrien om emner som hydrogen og E-mobilitet. For første gang vil der også være et mødested for værdikæden indenfor produktion af plastikrør.

I skrivende stund udstiller følgende danske virksomheder på årets wire & Tube: Agon, Bilwinco, DSE Test Solutions, Enkotec, EOT Energy, GMT Robotics, Labotek, ReliBond og Roblon.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078