23948sdkhjf

Terma skal have ny topchef

Jes Munk Hansen fratræder senest den 1. september 2024 som CEO hos Terma. Han skal i stedet være CEO hos Rockwool. Det oplyser isoleringsproducenten i en fondsbørsmeddelelse.

- I Jes Munk Hansen får Rockwool en CEO med betydelig ledelseserfaring fra store internationale koncerner i byggematerialesektoren. Han er en succesfuld leder i Terma, og jeg har personligt nydt godt af hans store erfaring via bestyrelsesarbejdet i Rockwool. Derfor er jeg overbevist om, at vi med Jes har fundet den rette person til at lede Rockwool, siger bestyrelsesformand i Rockwool, Thomas Kähler.

Jes Munk Hansen kom til Terma i 2019, hvor han overtog posten som CEO efter Jens Maaløe.

Før tiden hos Terma var Jes Munk Hansen øverste ansvarlig for Osrams aktiviteter i USA og for Osram-koncernens globale salgsfunktion. Inden skiftet til Osram var han 13 år i Grundfos. Først som director i Group eBusiness. Dernæst seks år som group senior vice president og globalt ansvarlig for forretningsenheden Dosing and Disinfection. I 2008 fik han ansvaret for Grundfos North America, hvor han blandt andet var med til at etablere et lokalt R&D-center og opkøbe en række virksomheder.

Jes Munk Hansen er forstkandidat fra Landbohøjskolen (nu Københavns Universitet) (1995) og har en MBA fra London Business School (1997).

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093