23948sdkhjf

Wila siger farvel til direktør

Ole Kannerup Rasmussen er ikke længere administrerende direktør hos Wila. Det fremgår af en opdatering på CVR-registret.

I stedet er bestyrelsesformand Carsten Raunsbæk blevet indsat som administrerende direktør mens Dan Højgaard Jensen er ny bestyrelsesformand.

Carsten Raunsbæk oplyser til Metal Supply, at Ole Kannerup Rasmussen har været konstitueret i stillingen, men at han nu selv har valgt midlertidigt at indtræde som administrerende direktør.

- Vi har været glade for Oles indsats. Tiden er nu, hvor vi har brug for en permanent løsning på CEO-rollen. Vi har derfor åbent igangsat søgningen efter en ny CEO, og samtidig lavet en gensidig aftrædelsesaftale med Ole, skriver Carsten Raunsbæk i en mail til Metal Supply.

Ole Kannerup Rasmussen nåede dermed lidt mere end et år i spidsen for den midtjyske stålvirksomhed. Han tiltrådte i december 2022, da daværende direktør Ilhami Alici fratrådte efter gensidig aftale. Før det havde han siden marts 2021 beklædt stillingen som CFO.

Wila blev for nyligt ramt af et uheld på fabrikken i Silkeborg, hvor dele af taget på en produktionshal kollapsede. Ingen personer kom til skade, men produktionen stod stille i flere dage.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094